L’alcudiana Marisa Perales Trescolí inaugura l’exposició “Circulus” a la Casa de la Cultura

0
662

L'alcalde, Marisa Trescolí, Manolo Boix i J, Millo

L’exposició, que recull aquarel·les i obra gràfica de l’artista alcudiana, es va inaugurar ahir amb l’assistència de l’alcalde, Robert Martínez, i el regidor de Cultura, Josep Millo.

Marisa P. Trescolí és llicenciada en Belles Arts per la facultat de Sant Carles de València i exercix com a professora d’Educació Plàstica i Visual a Guadassuar. En 2005 també impartí un taller de xilografia al municipi Salvador Alvarado de l’estat mexicà de Sinaloa. Ha treballat amb diferents galeries d’art i, entre altres distincions, ha rebut en dos ocasions la menció honorífica de la Biennal Internacional de Gravat de Contratalla, a Tarragona,  una altra menció d’honor a la Biennal Internacional de Gravat Josep Ribera, a Xàtiva, i ha estat seleccionada als IX Premis Nacionals de Gravat convocats per la Fundació Museu del Gravat Contemporani de Marbella.

L’exposició “Circulus”, amb diverses aquarel·les, fotogravats i aiguaforts, es podrà visitar a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia fins el proper 20 de setembre. Aprofitant l’acte d’inauguració, a l’Espai d’Imatge es realitzà un taller infantil on els xiquets pogueren desenvolupar la seua imaginació dibuixant cercles i omplint-los amb colors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here