Santa Rosa porta una pluja de merengues a L’Alcúdia

0
333

Hui 30 de setembre, dia de Santa Rosa de Lima, els veïns del carrer que porta el nom de la Santa han celebrat la tradicional merengada en què multitud de xiquets han gaudit d’esta dolça festa. Després de la divertida batalla de merengues i per tal de llevar-se els dolços de damunt, ha tingut lloc una xopada que ha refresca’t tots els presents, combatent així les elevades temperatures.

Els actes continuaran esta vesprada amb una missa en honor a Santa Rosa, a les 8.30 de la vesprada, a l’església de Sant Andreu Apòstol de l’Alcúdia. En acabar, es dispararà un ramell de focs d’artifici al carrer i les dones del carrer traslladaran la imatge de la santa des del temple fins el carrer, on continuarà la festa.

Les Festes de Santa Rosa 2011 tindran el seu punt i final esta nit amb el segon sopar de l’associat al carrer i la posterior celebració d’un bingo, una tranquil·la velada després de cinc dies intensos. No obstant, la festa no s’acaba a l’Alcúdia ja que el proper divendres 2 de setembre comencen les festes majors del poble en honor de la Mare de Déu de l’Oreto.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here