La suecana, Antonia Torre, subcampiona del món de tir al plat a la ciutat italiana de Foligno

0
383
Antonia; la seua companyera, Beatriz Laparra; el campió del món, Cristóbal Jiménez; i el delegat nacional de Compak i Recorridos de València, Vicente Estellés

El camp de tir de la localitat italiana de Foligno va acollir, els passats dies 26, 27 i 28 d’agost, el Campionat del Món de Compak sporting, una competició de tir programada a 200 plats. La suecana, Antonia Torre Mendieta, va ser una de les tres integrants de l’equip femení convocades pel seleccionador nacional, José Manuel Jiménez Perea, el qual va telefonar personalment la tiradora suecana per a comunicar-li la seua designació. Torre es va mostrar molt il·lusionada, i després d’un període dur d’entrenament, va arribar al campionat amb una gran motivació que es va reflectir en la seua gran participació, 165 plats de 200, i en l’obtenció del segon lloc per equips en el campionat. Torre, a més, va aconseguir el desé segon lloc en la classificació individual, entre les més de 60 dones participants, i va ser la segona millor classificada espanyola. Per primera vegada, un espanyol, Cristóbal Jiménez, natural d’Algemesí, va aconseguir el títol de campió del món en esta especialitat.

Antonia Torre Mendieta, junt amb María Dolores García i Beatriz Laparra Cuenca  (actual campiona d’Europa i del món), van aconseguir també, el passat mes de juny, el tercer lloc en el Campionat d’Europa celebrat en Tallin (Estonia).

L’estil Compak és una modalitat de tir per a escopeta que tracta d’imitar les trajectòries de caça, a les quals el tirador dispara des d’uns llocs de tir situats en línia protegits per una armadura metàl·lica o plàstica. La distància de tir oscil·la entre els 20 i 40 metres, aproximadament, i cada tirador té l’oportunitat de disparar sobre plats dobles o senzills, emprant un o dos cartutxos per a poder trencar-los.

Antonia Torre


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here