El PSOE d’Algemesí considera compatibles les becerrades amb la integritat dels animals

6
442
Foto: Las Provincias

La portaveu del grup municipal socialista d’Algemesí, Marta Trenzano, aposta per un «acord» en el que participen les penyes cadafaleres, els ciutadans i tots el grups municipals «amb la fí d’arribar a un consens ciutadà», en considerar que es pot fer «compatible» la celebració de les becerrades cadafaleres amb «la integritat dels animals».

El PSOE, segons un comunicat, recolça la celebració del referèndum proposat pel col.lectiu Folgança així com per EU i Més Algemesí.

Trenzano aposta per «una mesura que no siga un entrebanc per a la tradició local, la seguretat dels participants i en la que no hi haja matractament als animals». I lamenta que en les becerrades participen «cadafalers no professionals del toreig, que no tenen cap experiència, el que converteix la festa en un acte perillós per a d’ells i, moltes vegades, en un angoixós patiment per a l’animal».

6 Comentarios

 1. Ara ja si que si, el psoe definitivament ha perdut el meu vot, la xiqueta eixa que vaga ella a q la toregen perque d’ integratitat dels animals no te ni idea.

  • Rosa, no me negaràs si has vist becerrades igual que jo, que de vegades la cosa se’n va un poc de mare a la plaça!!! Jo també crec que es pot buscar una solució on tot els cadafalers pugam participar a la festa de la becerrada i es garantisca una mort digna de l’animal.

  • Escolta. Que ací no s´ha dit de llevar cap bou, només que s´arribe a un acord entre les parts per que les becerrades puguen celebrar-se però en altres condicions. Per a què estan els recortadors?

 2. espera espera, que morir d’una espasada després de ser ‘punjat’ i marejat en un lloc estrany no és angoixós?

  :S

 3. Pues a mi me sembla de lo més sensat el que ha dit esta dona, jo vaig als bous des de sempre i no soporte les becerrades, me fan patir una barbaritat. A mi me sembla que se podrien fer les becerrades sense matar ni maltratar els becerros i voler arribar a un acord trobe que és lo més sensat.
  Me dona igual que siga socialista o del pp esta xicona té trellat!!!

 4. Jo pense que tambe hi hauria que seguir fent les becerrades, mes que res per tradicio, pero no deixar que maten els becerrets, el problema que veig que hi ha esque la comisio contra els antitaurins , i uns per altres no ho volen abolir, dificil solucio!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here