El festival Expressa’t 2011 de Benifaió se celebrarà els dies 2 i 3 de setembre amb la participació d’artistes i música

0
341

Cartell de l'Expressa't

Expressa’t 2011 ja comença a sonar. La seua pròxima edició se celebrarà els dies 2 i 3 de Setembre en el col·legi públic Santa Bárbara de Benifaió.

Expressa’t és una iniciativa del Grup Pokapok junt amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benifaió i l’empresa Roquette

Dividit en dos dies, el festival destinarà el divendres 2 de Setembre per a presentar les exposicions d’artistes com les il·lustradores Paula Bonet i María Herreros en el Centre Cultural Enric Valor, mentres que el dissabte serà el dia on la música passarà a ser la principal protagonista des de les 18.00 hores i fins a la matinada.

En la seua tercera edició, com assenyalen fonts de l’organització, «este mini-festival continua apostant per bandes indie de València; Skimoes i Longs seran les dos bandes que òbriguen el festival a cavall entre les covers a grans grups i els seus propis temes. Sabent que entre els seus grups favorits estan The Strokes, Sunday Drivers, Joy Divisió, Arctic Monkeys, Gorillaz o Vampire Weekend, la festa esta assegurada».

Després d’ells, el plat fort vindrà de la mà de Model de Resposta Polar i Twelve Dolls, «dos grups ja assentats en l’escena indie valenciana i més acostumats a sentir l’alé del públic» matisen des de l’organització.

A la fi dels concerts, l’electrònica s’apoderarà dels altaveus de l’Expressa’t, el duo de deixeu Lurbe und Hosen seran els més esperats pel públic més sabater, mentres que Mustache Me s’encarregaran de fer-los el warm up i deixar-los la pista calenta per al seu xou.

Un Expressa’t més espanyol i amb un mercat creatiu

Si l’edició del 2010 sonava a anglés, enguany Expressa’t sona més spanish que mai. A més l’esdeveniment estarà rodejat d’un mercat ambulant creatiu on es podrà veure i comprar els dissenys i obres de molts jóvens valencians. El dissabte 3 de setembre i a partir de les sis de la vesprada es podrà disfrutar de tot açò de for

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here