La UD Alzira lidera el grup VI al fer-li una maneta al Castelló (5-0) en un excel.lent partit

0
382
Cortell anotant el quart gol

L’equip de Frank Castelló lidera el grup VI de la Tercera Divisió amb 6 punts, 0 gols en contra i 6 a favor després de la segona jornada. Li seguixen amb els mateixos punts Villarreal C, Catarroja, Torrevieja i Levante B.

Ahir la UD Alzira va passar per damunt del Castelló marcant cinc gols i deixant una magnífica impressió als prop de 500 espectadors que acodiren a l’estadi Lluís Suñer Picó. Als 20 minuts els de la Ribera ja dominaven el marcador per 3 gols a 0 als de la Plana, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

Cortell feia el primer en el minut 4, Calero el segon en el 15 i Jorge Martínez en el minut 20.

Una primera part d’absolut domini dels blaugranes que han superat als de La Plana en tots els terrenys.

En el segon temps, Cortell feia el seu segon gol en el minut 72 rematant a porta vuida la passada de la mort de Ferran Giner. I en el 81 arredonia l’abultat marcador, Galindo rematant de cap una perfecta treta de cantó de Rafa Gimeno. Edu havia fallat dos minuts abans un penal al llançar-lo per damunt del travesser.

En esta segona part L’Alzira ha esperat en el seu camp als blanc i negres per llançar ràpits i mortals contracolps que superaven amb facilitat la fràgil defensa visitant.

Fer una campanya digna

Al final de partit, Frank Castelló, ficant els peus a terra, es limità a dir que «l’objectiu és fer una campanya digna» i que «anem a donar la cara en tots els camps», tot i reconèixer que els seus jugadors foren molt superiors al Castelló en les diferents alternatives de joc que havien practicat al llarg de l’encontre.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here