Un carro de bous d’Alzira trasllada en processó la Verge dels Desamparats durant les festes de Massalavés

0
311


A Massalavés començaren les festes en honor a Sant Miquel i Maria Magdalena com a titulars de la parròquia i al Santíssim Crist com a patró del poble.
Ha sigut una setmana plena de actes i activitats com tir i arrossegament pel mati, exhibició de cavalls, el diumenge el trasllat de la Mare de Déu dels desemparats, la nit de les paelles ,albaes, cavalcada , revetla de disfresses entre moltes altres de activitats destinades tant per als majors com per als menuts.
Dijous s’enceten els actes religiosos com tots els anys la processó a la Verge dels Desemparats acompanyats pels festers també amb el rector don Jorge ,  la corporació municipal finalment amb el só de la banda de música de Massalavés.Aaquest any hi ha una novetat; que la  verge no va a muscles dels feligresos , sinò dalt d’un carro tirat per dos bous d’Alzira; un de tres anys anomenat » fallero» i l’altre de sis anys i al finalitzar la processó es dispara un castell de focs d’artifici.

Text i fotos :David Pascual

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here