Més de 300 mantons de Manila participaren en la VII edició del concurs d’Alginet

0
411
Les guanyadores del Concurs

La VII edició ha superat les anteriores edicions, en presentar-se, anit, 326 mantons de Manila, procedents de diverses comarques de la Comunitat Valenciana, al concurs que convoca la Cooperativa Elèctrica Alginet (CEA). El magnífic colorit d’unes peces, moltes d’elles considerades autèntique joies, de dos segles d’antiguitat, adornaren la Plaça de la Constitució que es va omplir de gom a gom.

El millor mantó de Manila actual va ser el de Sagrario García de València, Mónica Palmí de Carlet guanyà el millor mantó de Manila antic, mentre el mantó de Paz García, de Castelló, va ser el millor de la verbena segons el jurat. Tots els guanyadors van rebre xecs de regal per consumir en els comerços d’Alginet.

El jurat va estar composat per l’empresari de moda masculina, Alfredo Esteve, la directora de la joieria Suárez Valencia, Encarna Roig, el peleter, Gabriel Seguí, l’indumentarista, Álvaro Moliner, la especialista en protocol, Silvia Peña, l’expert en moda i estils de vida, Josep Lozano i el president de la Cooperativa Elèctrica Alginet, Salvador Escutia.

D’altra banda, Rosa Quiles i Gloria Almendros foren les agraciades en el sorteig de dos mantons entre els participants i 15 socis de la cooperativa guanyaren els viatges que es sortejaren.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here