Sueca comença les festes majors amb la tradicional solta de vaquetes

0
274
Repartiment del llibre de festes

Sueca donarà inici a les seues festes majors amb la tradicional solta de vaquetes pels carrers del municipi. Amb la finalitat que els ciutadans disposen de tota la informació respecte als actes programats, durant tot el matí de hui, les festeres, acompanyades de l’alcalde, Salvador Campillo, i el regidor de Festes, Dimas Vázquez, han repartit els llibres que arrepleguen l’ampli programa de festes que oferirà la ciutat fins al dia 11 de setembre, data en la qual se celebrarà la 51 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana. Abans d’eixe importantíssim esdeveniment gastronòmic, se succeiran, durant els pròxims dies, multitud d’actes, entre els que destaquen els concerts gratuïts d’Efecte Mariposa i Fangoria, els dies 3 i 7 de setembre, respectivament, a les 23 hores, en la plaça Jaume I.

“Des que vaig assumir el càrrec de regidor de Festes, el passat 13 de juny, he estat treballant per a tancar el programa de festes. La meua màxima a l’hora de contractar tot el que quedava encara pendent, ha sigut la de fer-ho sempre amb empreses de Sueca, basant-nos en l’austeritat i ajustant al màxim el pressupost”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez. “Les festes estan pensades perquè visquem uns dies d’alegria i divertiment, i que puguem alliberar-nos un poc de les preocupacions diàries. Sobretot ens agradaria que les visquérem en pau i que sapiem respectar les normes de civisme que han d’imperar en tots els actes. Des de l’Ajuntament, ens agradaria que tots els ciutadans participaren al màxim en estes festes”, en paraules de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

El programa de les festes de Sueca comptarà amb activitats per a totes les edats i gustos. Aspectes com el religiós, cultural, gastronòmic, esportiu, taurí, pirotècnic, etc… queden reflectits en una sèrie d’actes, entre els que destaca també l’onzena edició de l’espectacle Piromusical, de l’empresa Ricardo Caballer, que acollirà l’estadi Municipal Antonio Puchades el dissabte 10 de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here