Sabem aquell que diu… Produccions, Pluja Teatre i l’Horta Teatre actuaran a l’Alcúdia

0
375

Els alcudians podran gaudir de l0obra "Reugenio"

L’Ajuntament de l’Alcúdia seguix apostant per la cultura. Bona mostra d’això és la programació cultural que s’oferirà la pròxima temporada a tots els veïns del poble, dins la qual s’inclou el mini abonament de teatre de tardor.

El mini abonament de teatre de tardor de l’Alcúdia permetrà l’accés a les tres obres de teatre programades que tindran lloc a la Casa de la Cultura, tres dates a marcar en el calendari.

En primer lloc, la companyia Saben aquell que diu…Produccions arribarà a l’Alcúdia amb el seu número Reugenio el divendres 23 de setembre. Reugenio és un espectacle-homenatge del mític Eugenio, el famós humorista de les ulleres de sol, la copa i la cigarreta que sempre començava els seus acudits amb la mítica frase: “saben aquell que diu…”. La identitat de Reugenio és un misteri, però porta la camisa i les ulleres que feia servir l’original en les seues actuacions. A més, el representant de l’imitador és Gerard Jofra, fill d’Eugenio. A l’obra es podrà gaudir dels acudits de sempre i descobrir d’altres originals que el públic no va arribar mai a conèixer.

Un mes després, el divendres 21 d’octubre, la vida i obra de l’escriptor Josep Piera serà homenatjada a l’Alcúdia amb Puta Postguerra, de la companyia Pluja Teatre. Basada en el llibre de memòries i les peces poètiques de l’autor, l’obra ens conta les primeres aventures del jove escriptor mitjançant un grup de revetlla del anys 60 i mitjançant textos, cançons i poemes es recorden com vivíem els valencians als anys 50 i 60. Cançons populars, cançó francesa i italiana i músiques de pel·lícules ens transporten dins d’un món poètic que de segur no deixarà indiferent l’espectador.

Per últim, el divendres 11 de novembre, tancarà aquest cicle teatral de tardor l’obra Eufòria, de la companyia l’Horta Teatre. Un espectacle que no donarà resposta a preguntes existencials, tampoc ho pretén, però que farà passar una bona estona, divertida i amena a tot el públic assistent amb la història estúpidament intel·ligent o intel·ligentment estúpida que representa.

El preu del mini abonament de tardor és de 10 euros i es podrà comprar el divendres 9 de setembre, de 9 a 13 hores, o del 12 al 16 de setembre, de 9 a 13 hores i de 17 a 21 hores, a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here