Veïns de l’Alcúdia celebren la festivitat de Santa Rosa de Lima

0
627

Els veïns del carrer Santa Rosa de l’Alcúdia i els de les vies adjacents dedicaran des del pròxim divendres fins al dimarts 30 d’agost diversos actes festius en honor a Santa Rosa de Lima. La festa que s’instal·larà en aquesta barriada servirà com a perfecta avantsala de les Festes Majors en honor a la Mare de Déu de l’Oreto.

La Comissió de Festers del carrer Santa Rosa i adjacents ha preparat una gran quantitat d’actes festius per tal d’homenatjar la santa. El divendres 26 d’agost a les 11.30 de la nit tots els assistents podran gaudir de la festa de l’escuma, un clàssic de les festes populars.

Per al dissabte 27 d’agost s’han programat diversos actes que tindran com a protagonistes als més menuts. Durant el matí tindran l’oportunitat d’aprendre a conduir un quad, gràcies a la instal·lació del parc d’educació vial de l’Ajuntament de l’Alcúdia. Esta activitat comptarà amb la participació de la Policia Local. A la vesprada, els xicotets de la casa podran gaudir amb els jocs populars que els han preparat i refrescar-se amb els polos que es repartiran. Els actes seguiran diumenge amb una de les activitats més concorregudes, la tradicional Nit de Disfresses, que omplirà els carrers de vistosos colors fins ben entrada la matinada.

El penúltim dia festiu comptarà amb el popular concurs de paelles nocturnes, que complix la seua huitena edició. Seguidament, tots els assistents podran acostar-se a la barra lliure que estarà instal·lada al mateix Parc de la Petanca i gaudir de la festa del Mojito i d’altres consumicions a preus populars.

El dimarts 30 d’agost, festivitat de Santa Rosa de Lima, se celebrarà un dels actes més populars d’estes festes: la 12a gran merengada, a partir de les 12 del migdia. A la vesprada, a partir de les 8, tindrà lloc una missa i una cercavila en honor a Santa Rosa. En acabar, es dispararà un ramell de focs d’artifici al carrer. Els festers culminaran la setmana de festes amb el sopar de l’associat i amb una tranquil·la vetllada de bingo, que posarà el punt i final a les festes de Santa Rosa 2011.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here