Lluís Ros, regidor d’Esports: «El Cotif no corre perill, però l’any pròxim hi hauran retalls en totes les partides, inclòs el Torneig»

0
457

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia, Lluís Ros, ha assegurat a Riberaexpress que el Cotif  «no corre cap perill» tot i reconèixer que en els pressupostos de 2012 «hi hauran retalls en totes les partides i com és natural també en el torneig internacional». El percentatge de la retallada encara es desconeix, «no s’ha estudiat a fons», ha dit el nou regidor esportiu.

L’Ajuntament de l’Alcúdia dona un ampli suport al Cotif, segons Ros en el últim pressupost hi ha «una subvenció directa de 40.000 euros» i «una quantitat semblant entre d’altres aportacions com mitjans materials i humans».

Respecte a la fusió dels, fins ara, dos clubs locals, el CD L’Alcúdia i el EMFU, Ros ha estat molt clar «em sent satisfet i fins i tot sorprés per haver aconseguit la fusió de les dos escoles en el nou UE L’Alcúdia». I afegix «he reconèixer que hi haugé una gran predisposició per part dels dirigents de les dos entitats i després de varies reunions arribarem a l’acord». Es este sentit el representant municipal de l’àrea esportiva tambe elogia «l’aportació positiva per part «tant de Compromís com del PP», en el cas dels populars va tindre un protagonisme  singular Jaume Part, en ser regidor i president de l’antic CD L’Alcúdia.

La integració en una única escola suposa per al regidor d’Esports un seguit de «beneficis» donat que «desapareixen els agravis comparatius respecte a les subvencions municipals i a l’ús de les instal.lacions esportives».

Lluís Ros, que ha sigut corredor i membre de la junta del Club d’Atletisme l’Alcúdia, ha resaltat «la llavor fantàstica que està fent este club per l’esport base i el gran pervindre que tenen els seus atletes».

Encara que els temps econòmics no son els millors, Lluís Ros asseegura que al llarg de la present legislatura l’antic velòdrom «s’habilitarà per fer un pista de muntan-bike».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here