Morera: “El corredor mediterrani està en perill perquè el PP valencià no té valor per enfrontar-se als seus caps suprems de Madrid”

1
773
Enric Morera en un acte a Alzira

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el projecte del corredor mediterrani de mercaderies i passatgers, “corre un greu perill perquè des de la direcció suprema del PP ja han deixat caure que també és prioritari el corredor central, aquell que sempre ha estat la competència del nostre i que sempre ha comptat amb el suport de la cúpula dels populars”. A més a més, les declaracions d’ahir de la consellera Bonig, qui deia que no anava a enfrontar-se amb ningú per este projecte, “demostra que el Consell ja està preparant-se per a pegar la cabotada i fer que les valencianes i els valencians ens quedem sense una oportunitat històrica per al desenvolupament de les nostres comunicacions i també per a la nostra economia”. Segons Morera, “Fabra pot fer totes les cimeres autonòmiques que vulga i posar-se totes les medalles de ser el més fervorós defensor del corredor mediterrani, però si els seus caps de Madrid diuen que és prioritari el corredor central, com ja ho estan dient i com ho han defensat sempre des de l’època d’Aznar, ¿què hi farà el senyor Fabra, protestarà o pegarà la cabotada com va fer sempre el senyor Camps quan li donaven ordres en contra dels valencians i valencianes?”.

El síndic de Compromís apunta que la cimera més important que té el senyor Fabra, “és reunir-se amb Rajoy, que és qui mana en el PP valencià i a qui li ha de traure un ferm compromís de defensar el corredor mediterrani i que això quede reflectit al programa electoral. Si no ho veiem per escrit, no ens podrem fiar de Rajoy ni del PP perquè ens la tornaran a jugar com ja ho han fet en altres ocasions”.

Des de Compromís, a més a més, consideren que si la consellera Bonig no va a enfrontar-se a ningú pel corredor, “és perquè des de Madrid ja han donat ordres i en estos moments no necessitem un Consell de covards que peguen la cabotada quan els seus caps de Madrid toquen el xiulet, si no van a defensar els nostres interessos, el millor que poden fer és anar-se’n a casa”, ha assegurat Morera.

Des de la coalició valencianista, progressista i ecologista consideren que hui per hui, “i donada la greu situació econòmica que patim, sols existeixen recursos per a fer un corredor i el criteri que s’ha de seguir és el de l’eficiència i el de la productivitat, i no criteris polítics. No podem permetre errors com els que han provocat PP i PSOE fent línies d’AVE que costen molts milions d’euros per a que es passegen dotze persones al dia i, per tant, si ens guiem per criteris reals, l’únic corredor viable és el mediterrani”, ha declarat Enric Morera.

1 Comentario

  1. Es el moment de que Fabra pegue una puñada en la taula i els envie a tots a cagar.
    Espere que se produixca una contestació rápida i energica per part de Valencia.
    Sr. Rajoy, enrecordes que así en Valencia té un grapat de vots que perillen, entre altres el meu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here