El València y Juventude de Brasil disputaran la final del Cotif en eliminar el Villarreal i el Levante en els penals

0
402
Partit Levante-Juventude

El major encert en els penals ha permitit al Valéncia accedir a la final del Cotif donat que l’encontre davant el Villarreal havia finalitzat amb empat a 0 gols. Una igualada justa donat l’equilibri de forces i d’ocasions existent al llarg de l’encontre. Els valencianistes anotaren 4 penals per 2 tan sols els groguets.

Al finalitzar el partit el comité organitzador del torneig ha rendit homenatge al mateix terreny de joc el seleccionador de la sub-19, Ginés Melèndez i l’heroi de la final en la que es va aconseguit el campionat europeu, Paco Alcàsser. El tècnic ha rebut de mans del president del Cotif, Eliseu Gómez, la insígnia d’or, mentre el jugador del València rebia una placa per part de l’alcalde l’Alcúdia, Robert Martínez.

El Levante perdia en els penals

Per la seua part el Levante ha perdut en els penals i per tant serà el Juventude el que disputarà la final contra el Valéncia. L’ encontre finalitzà amb empat a un gol. S’avançaren els brasilers en la primera part mitjançant Gustavo, però l’estrela del Levant, Rubén García, igualà el marcador en el últim minut de l’encontre en transformar una falta des de la frontal de l’àrea.

Així hui el València i el Juventude de Brasil disputaran la final del Cotif a partir de les 22 hores i prèviament, a les 19 hores, el Levante i el Villarreal jugaran la final de consolació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here