València-Vila-real i Levante-Juventude les semifinals del Cotif que es disputaran hui a l’Alcúdia

0
394

La victória del Vila-real davant el Levante (3-0) ha fet que siga l’equip groguet el quart semifinalista i el que s’enfronte al València a les 20,30 hores de hui en la primera semifinal del Cotif. Borja Iglesias, en dos ocasions, i Florin Andone foren els anotadors del partit.

Els castellonencs s’han vist afavorits per l’empat a 0 gols entre els dos conjunts brasilers, el Santos i el Cincâo.

La segona semifinal prevista per a les 22,30 hores la disputaran el Levante iel Juventude de Brasil, aixó significa que el futbol valencià estarà representant, al menys per un equip, en la final de la XXVIII edició del Torneig Internacional sub-20 de l’Alcúdia.

Riberaexpress/ fotos: David Pascual

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here