L’Ajuntament de Sueca traurà sols cinc minuts a «Ratón» en un dels espectacles taurins

1
369

"Ratón" a la plaça de Bous de València

Sueca manté el seu cartell al programa de festes en torn al bou mediàtic ‘Ratón’. L’exhibició serà el dia 10 de setembre com a colofó a una série de demostracions taurines per part del prestigiós ramader suecà, Gregorio de Jesús.

La seguretat a la plaça de bous s’intensificarà i estarà garantitzada”, comenta l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. “L’espectacle estarà perfectament controlat i durarà 5 minuts, aproximadament. S’aplicaran les mesures de seguretat necessàries i a més, s’asignarà un filtre per als participants per tal d’evitar que entren al recinte assistents amb estats d’embriaguesa”, aclarix l’Alcalde.

“El nostre paisà, Gregorio de Jesús, té la il.lusió de que el bou suecà realitze una de les últimes aparicions estel.lars a la nostra població, i nosaltres li hem donat el suport per a que es duga a terme”, comenta Campillo.

Recordar que un jove de 30 anys, d’Algemesí, va morir en la nit del passat dissabte a Xàtiva després de ser envestit pel bou «Ratón» en el concurs de retalladors que se celebrava en la plaça de bous de la localitat amb motiu de la Fira d’Agost.
El jove va ser envestit en diverses ocasions pel bou, fins que va quedar estés a  terra i va ser traslladat a l’Hospital de la Ribera (Alzira), on va morir. No obstant açò, les mateixes fonts han precisat que la mort no s’hauria produït per ferida d’asta, sinó pels traumatismes patits.
Pel que sembla aquest jove de la Ribera estava embriagat quan va saltar a la plaça de bous. Amb aquesta víctima ja són tres els morts a càrrec d’aquest bou de Sueca.

ARTICLE D’OPINIÓ DE JOSEP BLAY A RIBERABAIXA.INFO:

«LA QUADRILLA DE TOREROS I EL BOU RATÓN»

http://www.riberabaixa.info/index.php/inici/1830-la-quadrilla-de-toreros-i-el-bou-raton

VÍDEO DE L’ENGANXADA A XÀTIVA:

http://www.youtube.com/watch?v=pSe7qRfm4sA

"Ratón" a la ramaderia de Gregorio de Jesús a Sueca

1 Comentario

  1. eixe bou de la foto no es raton, burret! i raton no te ninguna culpa del que a pasat, es un animal brau, cualquier altre bou li aguera fet el mateix, pero es molt facil dir que raton es un asassi! deixeu estar al animal i no posseu mes jaleo que al final haurem de soltar cabretes en mes de bous! per a un bou bo que ix ara voldran vetarlo. jejeje. A SUECA li haurien de fer una estatua ven gran alli a la redona de l´´entra per recordarlo sempre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here