L’Ajuntament de l’Alcúdia dona la benvinguda a les 8 delegacions dels equips participants en el Cotif

0
343

Este migdia, a la sala de plens de l’Ajuntament de l’Alcúdia, ha tingut lloc la recepció oficial als delegats dels equips participants en el Torneig Internacional de Futbol sub-20 que està disputant-se a l’Alcúdia des del passat dijous. Els representants dels 8 equips han signat el llibre d’honor del Cotif.

L’acte ha començat a les 12 del migdia amb unes paraules de benvinguda de l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez que ha destacat el ferm compromís del poble de l’Alcúdia amb el Cotif. També ha dirigit unes paraules a tots els presents el president del Torneig, Eliseu Gómez. Tot seguit, s’ha procedit amb la imposició de les insígnies de plata als nous membres del Cotif i de les insígnies d’or als membres que compleixen la seua primera dècada al servici de l’organització.

Insígnia d’or a la Cooperativa de l’Alcúdia

Aquest any, de manera especial, el COTIF ha imposat la seua insígnia d’or de manera honorífica al president de la Cooperativa de l’Alcúdia, Cirilo Arnandis.

Seguidament, els representants dels clubs participants en la XXVIII edició del Torneig han signat al llibre d’honor del Cotif i han rebut un recordatori d’aquest acte per part de l’organització del Torneig i l’Ajuntament de l’Alcúdia.

En l’acte han estat presents, el delegat del València CF, Jesús Sanz, el director de l’escola del Levante UD, David Salavert, el segon entrenador  del Villareal CF, Antonio Martínez Blázquez, el delegat de la Comissió Esportiva del FC Barcelona, Joan Prat,  el responsable de la cantera del Gamba Osaka, Hiroshi Ninomiya, el president i la relacions públiques del Cincão EC, Gilberto Ponce i Tatiana Strang Bossolan, el president del EC Juventude, Milton Luiz Scola, i el director del Santos FC, Fernando Silva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here