Compromís de Carcaixent defensa la gratuïtat de l’autobús escolar i el PP diu que busca solucions

48
530

COMUNICAT DEL BLOC:

La regidora d’Educació, Isabel Gómez, ha contactat durant els últims dies amb les AMPA de l’IES Arabista Ribera i el CEIP José María Boquera per comunicar-los que el pròxim curs, que s’inicia en poques setmanes, l’autobús que porta els alumnes a aquests centres d’ensenyament públic tindrà un cost d’entre 10 i 30 euros per als de Primària i de 15 euros per als d’ESO. El grup municipal Bloc-Compromís de Carcaixent, assabentat d’aquesta problemàtica, ha demanat aquest dimarts per registre d’entrada a l’Ajuntament que convoque amb urgència la junta de portaveus per tractar aquesta qüestió de forma adequada i serena i buscar entre tots solucions alternatives d’estalvi que permeten mantenir durant el curs escolar 2011-2012 el servei d’autobús escolar gratuït.

Així, Bloc-Compromís demana saber si aquesta mesura s’insereix dins d’un paquet més ampli de retalls en Educació o si es tracta d’una decisió aïllada o improvisada. També si està previst que una part dels afectats, aquells que que no tenen recursos suficients, puguen accedir a beques de transport, i si s’ha tingut en compte que, d’aquesta manera, s’haurien d’augmentar les despeses en Benestar Social. El grup nacionalista proposa que, abans d’imputar aquest cost addicional i imprevist a les famílies, s’estudien conjuntament amb l’oposició altres possibilitats d’estalvi, com ara la reducció o canvi d’ubicació de parades.

Bloc-Compromís considera que la mesura per part de l’Ajuntament, unilateral i sense negociació, ataca l’economia més de dos-centes famílies que ja han matriculat els seus fills en aquests centres comptant amb el servei de transport gratuït per als seus fills. “Som ben conscients que l’Ajuntament travessa serioses dificultats financeres”, afirma el portaveu del grup, Paco Salom, “però no podem carregar les famílies, especialment les que tenen problemes econòmics, amb més taxes i impostos. S’han d’estudiar primer totes les propostes d’estalvi abans que perjudicar les famílies en serveis bàsics com l’educació”.

Segons l’anunci de la regidora d’Educació, les famílies que tinguen dos alumnes matriculats en l’IES Arabista Ribera o en el CP J.M. Boquera podrien arribar a pagar 600 euros a l’any. Aquest servei, que en cursos anteriors ha provocat queixes de pares i mares per les greus deficiències en seguretat, ha sigut gratuït fins el moment amb l’objectiu de facilitar l’accés a aquests centres públics ubicats en la perifèria de la ciutat a les famílies que resideixen en barris allunyats. El grup Bloc-Compromís de Carcaixent alerta també de les conseqüències que podria tindre a mitjà termini el manteniment d’aquesta nova taxa, que pot posar en perill la matriculació d’alumnes al centre per la seua ubicació.

COMUNICAT DE L’EQUIP DE GOVERN:

El Gobierno Municipal pedirá la colaboración de las asociaciones de padres y
directores de los centros escolares en la búsqueda de soluciones para la
gestión de un servicio prestado de forma gratuita desde hace más de 10 años
y que deberá mantenerse ahora con la colaboración de los usuarios

El Ayuntamiento de Carcaixent, a través de la Concejalía de Educación, ha
iniciado contactos con asociaciones de padres de alumnos y directores de los
centros escolares con el objetivo de buscar soluciones que aseguren la
continuidad del servicio de transporte escolar en la ciudad.

Carcaixent es una de las pocas ciudades donde este servicio se ha venido
prestando de forma totalmente gratuita desde hace ya más de 10 años, cuando
la implantación de la LOGSE desplazó al Instituto a alumnos que hasta ese
momento acudían a los diversos centros escolares de la localidad

En ese momento, con la finalidad de facilitar el traslado de los alumnos de
menor edad, el Ayuntamiento implantó un servicio de transporte gratuito que
posteriormente se amplió con nuevos servicios que facilitaron el transporte
a los vecinos más alejados del centro urbano y de la propia ubicación del
Instituto “Arabista Ribera”.

En estos momentos, la situación económica general obliga a un ajuste de
todos los servicios municipales y en el caso del transporte escolar resulta
imposible seguir manteniendo la gratuidad completa del servicio.

Desde el Gobierno Municipal se apuesta por mantener el servicio y se
estudian diversas alternativas que garanticen su continuidad. Para ello,
desde la Concejalía de Educación, se están realizando diversas reuniones
informativas con las asociaciones de padres y directores de los centros
educativos para informar de la situación y trabajar en la búsqueda de
soluciones conjuntas.

Según la Concejal de Educación, Isabel Gómez, “*finalizado el periodo
estival, estos contactos se reanudarán a partir del próximo día 1 de
septiembre y el servicio de transporte se mantendrá en las condiciones
actuales hasta que se hayan realizado los contactos previstos, se recojan y
estudien todas las propuestas”.

Desde el Equipo de Gobierno se estudia la posibilidad de que los usuarios
sufraguen una parte del coste del servicio, “tal cual se hace con la
mayoría de servicios municipales”.

Respecto a la petición del Portavoz del grupo municipal del Bloc-Compromís
de convocar con urgencia una Junta de Portavoces para tratar este asunto,
desde el Equipo de Gobierno se mantiene que “el transporte escolar se
mantendrá y el Gobierno Municipal informará a los grupos municipales
cuando haya realizado todos los contactos previstos con los representantes
de los centros escolares, una vez recogidas y estudiadas todas sus
sugerencias. En este asunto, el interlocutor del Equipo de Gobierno es la
comunidad educativa y no el Bloc”.

En este sentido se recuerda al Portavoz del Bloc, “no existe urgencia
alguna ya que el servicio se va a mantener sin modificaciones hasta que se
escuche a todas las partes y se decida la solución más adecuada. En este
asunto, como en cualquier otro referido a la gestión municipal, los tiempos
los marca el Gobierno Municipal y no el Bloc”.

48 Comentarios

 1. Una proposta: que els regidors i regidores de l’ajuntament de Carcaixent se baixen el sou una miqueta (un 10 o un 15% per exemple) i que mantinguen la gratuïtat del servei.

  Com poden tindre tan poca vergonya?????

  • YO NO ENTIENDO ME PONEN UN AUTOBUS -EL URBA- PARA LOS JUBILADOS QUE ME PARECE PERFECTO Y NOS QUITAN EL TRANSPORTE PARA LOS COLEGIOS,NO SERA QUE QUIEREN JODER AL COLEGIO ,PORQUE LA GENTE NO IRAN A DICHO COLEGIO POR ESTAR ALEJADO DEL CENTRO Y ASI ESCUSA LO CERRAMOS ESPAÑA
   BA BIEN

 2. Mare meua fins que punt ens ha portat la política de balafiament del PP. Ens pugen tots els impostos, ara volen que paguem el transport escolar (un servici que ha sigut sempre gratuit)
  . El pròxim que serà un ‘peatje’ per a poder passejar pel Passeig?
  No vos en adoneu que per a pagar tant balafiament, ens van a cobrar fins per «respirar».
  QUE ABÚS !!!

  • No amic, el transport escolar gratuït, tal qual està establit ara, el va implantar el PP (el regidor Faura, en concret) fa uns 12 anys. Per tant, en primer lloc, gràcies al Partit Popular per haver gestionat 12 anys de transport escolar gratuït per a tots els ciutadans.
   En segon lloc, es raonable que un servei el paguen els seus usuaris i que aquelles persones que no estiguen en condicions de fer front, puguen rebre una ajuda per a transport escolar.
   El titular més encertat seria: «

   • que el PP busca solucions i el Bloc busca l’Alcaldia. Els nacionalistes sempre han defensat l’equilibri entre el cost del servei i l’aportació dels usuaris però ara això no dona vots.
    Perqué ha de ser gratuït el transport escolar i no el fem o l’aigua que son serveis bàsics?.

   • me parece que estas un poco equivocado .yo he sido alumna de jose maria boquera y ademas tengo un hijo de 17 años que tanbien a sido alumno de dicho centro y sienpre ha sido gratuito.y si es gratuito que sea para todos sin excepciones

    • No Sra. ciudadana, no lo estoy. El servicio gratuito al colegio José Mª Boquera está implantado, efectivamente, desde hace más de 30 años, por eso he escrito «tal cual está establecido ahora», esto es, con el resto de líneas y servicios, implantado por el PP.
     Ha disfrutado usted pues de un servicio que no le ha costado nada, durante muchos años (en realidad sí ha tenido un coste: lo hemos pagado entre todos a través del Ayuntamiento) y si ahora no se puede mantener, no veo porqué no deben ser las personas que lo utilizan las que lo paguen, al menos una pequeña parte, siempre que el Ayuntamiento ayude con becas de transporte a los que no puedan hacerse cargo. Creo que es bastante razonable.

   • Però com podeu tindre tan poca vergonya? Gràcies???? és que és del tot indignant… a veure, Ciudadano del PP… ho va fer el PP? perfecte. És la obligació del govern municipal (que els diners no són vostres!!!! que són nostres!!!) gestionar els diners de tots correctament i prestar un servei de qualitat a la societat de Carcaixent, que per a això paguem molts imposts.

    No tires balons fora perquè la crítica està més que justificada sobretot quan resulta que els salaris d’alguns «il·lustres» són molt ofensius per a una ciutadania que cada vegada està més farta dels abusos de la classe dirigent entre la que evidentment, tu estàs inclòs o molt proper.

    I sí, t’agafem la proposta, que la resta de serveis siguen molt més barats, sinó gratuïts.

    També li hem de donar les gràcies al govern municipal del PP per beure aigua que no és potable i pagar-la com si ho fora? (amb tot el tems que han tingut ja podrien haver fet alguna cosa més del que han fet… )

    Vos hem de donar les gràcies per pujar-nos la taxa del fem? o per haver de pagar un recàrrec a la Confederació per la vostra manca de destresa política?

    També li hem de donar les gràcies al govern municipal del PP pel deute impressionant que tenim?

    Menys salaris estratosfèrics, menys enxufats en l’Ajuntament, menys places i compres d’edificis innecessàries vs millor gestió i més serveis gratuïts per a la ciutadania , Ciudadano…

    Nota per als suspicaços: Si en lloc de ser del PP fores d’un altre partit en el govern i amb majoria absolutista et diríem exactament el mateix.

    • Aleshores hem dona vosté la raó?. «Gestionar els diners de tots correctament»: això es feia quan el govern del PP va implantar l’actual servei de transport escolar gratuït i el va mantindre més de 10 anys (no l’hem sentit a vosté en eixe temps) i el mateix fa ara «gestionar els diners de tots correctament» quan la situació econòmica fa inviable el manteniment del servei en eixes condicions.
     Pensa vosté que algú estaria en contra que TOTS els serveis públics foren gratuïts?. Hem diu en quin lloc és així? (aleshores en tots els altres llocs son uns antidemocràtics per no fer-ho?).
     Com vosté no sap, cap ciutadà de Carcaixent ha pagat mai per beure aigua potable. Com en tots els pobles, es paga pel transport de l’aigua servida des dels pous municipals fins cada domicili. A l’empresa li costa el mateix dur aigua amb o sense nitrats però, per desgràcia i per les raons que vosté sap (serà culpa del PP?) a Carcaixent tenim aigua amb nitrats.
     Li pot agradar a vosté més o menys però paguem una de les taxes de fem més baixes de la comarca.
     El recàrrec de la Confederació també és culpa del PP, no de Confederació?. Manca de destresa diu?. Es com si jo li dic que vosté va a pagar el transport escolar per la seua falta de destresa…
     Però, com en totes les seues intervencions, patina vosté en la part més important de l’argument. Mire, el govern local, amb o sense majories absolutes, ho és per voluntat de la ciutadania.
     Per tant, eixos que gestionen les coses be per a uns, regular per a altres o fatal per a vosté, estàn ahí per voluntat dels ciutadans i estaràn fins que els ciutadans vulguen altra cosa.
     Siga vosté crític tant com vulga, però siga coherent i respecte la voluntat d’aquells que vosté es posa tant en la boca, els ciutadans. Gràcies.

     • Mire vostè. No, no li done la raó. A més, la nostra opinió «perroflàutica» no li hauria de molestar tant… o potser hem tocat alguna tecla?

      Si vostès, (sí, vostès els peperos) i les seues dictadures, perdó, majories, absolutes «democràtiques» amb barreres electorals antidemocràtiques hagueren gestionat bé els nostres recursos (els recursos de la ciutadania) ara no haurien de retallar.

      Si vostès no hagueren malbaratat tants diners públics en obres que no ens feien CAP falta, potser ara no caldria que vostè i jo parlàrem d’este tema. Si vostès no hagueren posat a tanta gent de «confiança» (de la seua, clar) en l’Ajuntament amb salaris » de la pata » ara, no caldria retallar.

      Si vol comencem a veure en Europa, en la del nord bàsicament, com gestionen els recursos públics. No li ho recomane. Eixirà mal parat. Molt mal parat concretament.

      Si vol parlem de la xarxa de distribució, i de la seua eficiència, i de quanta aigua acaba perdent-se per una (amb perdó) merda de xarxa de distribució que tenim i fem una comparativa qualitat del servei – preu cobrat a la ciutadania…

      Mire, no ens parle de voluntat ciutadana. Vostès i el seu pacte se l’han passat pel forro i ara van de dignes. Tenen la culpa de la majoria de coses bones i dolentes que passen al poble, «va con el sueldo» (eixe super salari que cobren). I si no li agrada la pols, no vaja a l’era.

      Nosaltres no som de cap partit. Som ciutadans farts de vostès i les seues «manganxes».

      Respecte a la nostra coherència, nosaltres no governem. Vostès sí. Nosaltres canviem d’opinió a base d’arguments, no de mentires. I d’aixó, de dir mentires, vostès en saben molt (léase Canal 9).

      De fet, algun dels seus mentiders en cap ha hagut de dimitir, per mentir. Sí sí, el seu CAP màxim. Francisco Camps. Que va mentir en Les Corts. Davant de tooooota la ciutadania.

      Eixos són vostès. Els que manipulen la realitat amb la retòrica de les paraules. Però no es preocupe. La ciutadania, a la qual nosaltres pertanyem, els recordarem que estem ací. Vigilant-los.

      De res.

    • A vorer aixo no es democracia, no crec k si fora un altre partit digueres el mateix, segur k no….. respecte al tema de la gestió dels diners dels impostos, crec que sempre hi han prioritats, no obstant els meus avan passats ananat a peu a escola x lluny k estiguera, se promou el esport, el caminar, k te de mal, k si no pots ser gratuit el transpor x els temps k visquem no heu siga, si es fa gasto x k sen fa, si se reduix x k se reduix, si k es deveres k el dgueu no es democracia, no mes k cuant beneficia a alguns……aixi doncs els grups k tant critiquen els sous i estan de concejals no renunciaran a dells………..

   • nos tendran que decir quien son los mas necesitados ,porque para la gente del pueblo nos quitan la beca del comedor.las ayudas de llo que pidan ,la crisis quien la pagan los ciudadanos de carcaixent o los que vienen de fuera que el ayuntamiento los acoje en los brazos abiertos

 3. Ciudadano/Ciudad-INO si vols saber que vol el BLOC el primer que hauries de fer és reunir-te amb els seus representants i escoltar-los, tal i com hem demanat per escrit.

  No t’empenyes en ser la veu del govern i de l’oposició al mateix temps.

  • Sr. Salom, conocemos sus opiniones, al menos las que ustedes han mantenido los últimos años y nunca estuvieron de acuerdo en aprobar servicios gratuitos. Siempre defendieron que debía haber una aportación del usuario, aunque fuera pequeña, para que se valorara realmente el servicio.
   Si ahora han cambiado de argumentos para ganar votos, eso deben explicarlo ustedes, si quieren.

 4. Espero que vayais mentalizandose queya no somos ricos y que todos los servicios hay que pagarlos.
  Un servidor estudió en el Instituto rey D. Jaime de Alzira, vengo de una familia modesta y no me podian pagar el Colegio de los frailes.
  Decirte Sr. Salom que siendo un niño con 10 años estuve viajando al citado centro de Alzira con bicicleta al igual que unos cuantos compañeros. Quiero decir que en el pueblo supongo que podrán desplazarse a pie ó en su caso en bicicleta. El que quiera ir en autobús, que lo pague de su bolsillo.
  Como digo habrá que mentalizarse de que no somos ricos.

 5. Si es vol transparència i participació, si creiem en la informació als ciutadans i els respectem, potser no és agost el millor mes per a prendre decisions com esta…

  • Sr. Barraquero, i a vosté qui li ha dit que s’haja pres cap decissió en el mes d’agost?. Pel que jo conec, l’Equip de Govern ja ha dit que no es prendrà cap decissió fins que acaben les reunions amb els centres que es reprendran en setembre i que el servei seguirà funcionant com fins ara. Aleshores, de qué parla vosté?.

  • Sr. Barraquero, i a vosté qui li ha dit que s’haja pres cap decissió en el mes d’agost?.
   Pel que diu el comunicat, l’Equip de Govern ja ha dit que es reprendran les converses amb els centres educatius en setembre i que, fins eixe moment, el servei funcionarà com fins ara, sense modificacions.

   • Sr. opinador/ciudad-Ino,
    Sols explicar-li que segons ens va comunicar la regidora encarregada la decissió era en ferm i la reunió merament informativa, no consultiva. Sols que no se podria fer efectiva en setembre perque li faltàven els treballs de dos tècnics que estàven de vacances.
    També voldria comentar-li que tots els ciutadans paguem serveïs que usem més, menys o gens. Un exemple: les escoles concertades.
    Gràcies per la seua atenció.
    Desirée Palma
    Secretària de l’AMPA Jose Maria Boquera

    • No està decidit el cost final per als usuaris; no està decidit si les condicions del transport es van a modificar; no està decidit quan entraria en funcionament la nova proposta, no estan decidides les deduccions per més d’un membre familiar usuari del servei; no estan decidides les beques de transport ni les condicions per accedir a elles…
     Si vosté diu que si: hem podria dir com queda tot això?. Gràcies.
     Pel que jo sé, les condicions del servei es mantindran fins finalitzar els contactes amb els centres escolars, empresa, etc. i això es reprendrà en setembre.
     Podria vosté, que es regidora, dir-me que li costen a l’Ajuntament les escoles concertades del poble?. I les públiques?.
     Quan ho tinga ja no cal que discutim: quedarà clara l’aposta de l’Ajuntament per l’ensenyament públic ¿no?.

     • Com voste també és regidor, ja ho parlem on cal. com a secretària de l’ampa li volia aclarir el que li he dit, que mantinc. Com a regidora no vaig a discutir res ací amb vosté, no és el lloc.
      Gràcies.

 6. Claro q sí Willy, los niños de 3 y 4 años pueden ir y volver de Santa Bàrbara al Boquera todos los días a pie o en bicicleta, que no somos ricos!
  Y señor Ino, comparar el transporte escolar con el pago de la basura dice mucho de su concepto de educación.

  • Sr. Julio i si jo porte als meus fills d’eixa edat a la seua escola, com fem la majoria de ciutadans tots els dies, perqué a vosté li hem de pagar entre tots un transport gratuït?. M’ho podria explicar?.

 7. Ino eres un mediocre polític, sempre apagan-li el foc a la senyora. En cara de bon xic no va a cap lloc, val la pena que deixes la política i que s’apanye el PP. Crec que mai seràs alcalde xp ja estàn fen-te el llit. Salutacions.

 8. I per què ara no hi ha diners per al transport públic? No és pot retallar cap altra partida? Per exemple la de dedicació exclusiva d’algun regidor? que treballen, que Carcaixent no és rica i no pot pagar el jornal de qui vol viure de la política.

  Jo que ni tinc fills, ni faig ús del bus escolar, preferesc que els diners es destinen a eixe servei.

  • Che roscà, per ací no ho acabem d’entendre: això vol dir que estàs a favor o en contra de la gratuïtat del servei de transport escolar?. (Ah! i prova amb un algún laxant, a vore si millores!.). Salutacions a tu també! (i que la Mare de Dèu te millore la vista!.).
   Sra. Carlota, segur que hi ha partides que es poden retallar i segur que hi ha ingressos que es poden augmentar. Però ací l’argument a debatre és la participació dels usuaris del servei de transport escolar en el manteniment d’eixe servei, aportant una part (ja vorem quina, tal volta menys del 50%) del seu cost.
   Eixe criteri ja s’aplica de forma general a la major part de serveis municipals. Vosté proposa que este siga gratuït i jo voldria entendre perqué. Si és una preferència seua, no cal que continuem argumentant.
   Perqué no son gratuïtes les escoles esportives municipals, els cursets culturals o l’escola de teatre?. I perqué si ho ha de ser el transport escolar?.
   I torne a remarcar: si es subvenciona amb beques de transport a les famílies que, per la seua situació, no es poden fer càrrec.

   • Regidor Ino, no desvie voste l’atenció: l’argument que debatim és per quin motiu un servei que porta més de 30 anys funcionant gratuïtament per a diverses generacions d’alumnes del Boquera, a partir d’ara s’ha de pagar. Vostés, el PP, ens estan pujant taxes i impostos. Tinga un poc de modèstia i reconega que estan fent una pèsima gestió econòmica. Amb tot, si te tantes ganes d’opinar i debatre, accepte la reunió de portaveus que li demana el Bloc i busquen plegats solucins. No li sembla que seria més util per al poble que dedicar-se a ficar cullerada en els comentaris de la gent?

    • No soc regidor, ni hem diuen així, però poden posar vostés el nom que vulguen: no sols no m’importa sinò que no deixa de divertir-me!.
     Respecte a la, en la seua opinió, «pèsima gestió del PP» i la capacitat de l’Ajuntament per fer front eixos serveis…li pareix un bon argument els 800.000 € que hem tornar al govern (igual com tots els ajuntaments) perqué es varen equivocar en les transferències que ens varen donar en 2009?.
     Això donaria per a pagar molts serveis, veritat?. Be, estem segurs que el PSOE local, aprofitant el seu pes polític, treballarà dur per a que no tingam que tornar eixos diners…

 9. Opinador: Molt breu: menteixes quan dius que el BLOC sempre ha defés que els usuaris pagaren encara que fora un mínim.

  I al moderador d’este foro. Seria interessant que la gent s’identificara, així si algú diu coses que no s’ajusten a la veritat, com a mínim saber qui és i que quede en evidència.

 10. Pense que es pot retallar de molts altres servicis. No obstant, si fa falta, que es retalle també del transport escolar, però primer d’altres servicis molt menys necessaris. Per exemple, els jardins, rotondes, fonts…, costen un dineral a l’any de reparar i mantindre.
  Sr. Opinador, no tot el món té la sort que el seu treball li permeta portar als seus fills al col·legi, molt al seu pesar, han de recórrer als iaios, no és el mateix per a una persona major portar al xiquet fins a l’autobús que recórrer tots els matins, migdies i vesprades la ruta del colesterol.

 11. Sr. Opinador, pot ser un motiu per a vosté que les escoles esportives municipals, els cursos culturals o l’escola de teatre, són voluntàries i l’assistència al col·legi obligatòria, o tal vegada no?. Igual que això de que vosté porta als seus fills al col·legi tots els matins, jo també tinc la sort de poder portar i arreplegar a la meua filla, però entenc que no tot el món té la sort de tindre un horari laboral que li permeta fer el mateix i tenen obligatòriament que recórrer al transport escolar.

  Perquè antes d’anunciar medides d’este tipo no es confecciona un pla de retalls ordenat per prioritats, en lloc de prende mesures que sols són xicotets pegats en la ferida económica que te el nostre Ajuntament.

  • No Sra. Calatayud, clarament no és un motiu. L’assistència al col·legi és obligatòria però el transport escolar no ho es. Si ferem valdre el seu argument, també podrien ser gratuits els llibres, el material escolar, els uniformes, el menjador…
   Per això mateix, per a eixes persones que no poden, el Govern Municipal proposa aprovar beques de transport.
   Naturalment que hi ha un pla de retalls, modificació de taxes, mesures financeres, de control de les despeses, reduccions en manteniment, en festes, en subvencions… tot això seguint el patró del Pla de Sanejament que està en vigor. No és la primera proposta i no serà la última.

 12. M M
  por lo que entiendo de lo que dice, sus hijos recurren a los abuelos para que los lleven al autobús, ya que el trabajo de los padres no les permite llevarlos.
  Blanco y en botella; si estan trabajando supongo que no les creará ningún prejuicio el pagarse el servicio del autobús.
  Ya esta bien de subvenciones, empezemos a gastar lo que generemos y no creamos ya más deficit. El que quiera un servicio, ir al fútbol, a la piscina, fallas, donde sea, que se lo pague de su bolsillo y si no quiere pagar que no tenga vicios.Sres. concejales todos, prediquen con el ejemplo, renuncien a su sueldo y trabajen para la ciudad de forma altruista.

 13. UNIVERSIDAD EN CARCAIXENT

  Aprovechando este foro, alguien me puede explicar en que situación de alquiler o cesion de los terrenos a la Universidad quedan con relación a las arcas municipales.
  Agradecería una explicación por curiosidad.
  Gracias

  • Willly 9, hasta el día de hoy, no existe ninguna propuesta de alquiler o cesión bajo condición alguna de los terrenos donde se está construyendo el aulario municipal a la Universidad Católica ni a ninguna otra entidad.
   Si en algún momento se propone algún acuerdo, las condiciones serán debatidas en el Ayuntamiento y se harán públicas.

   • I si no hi ha un ús definit segons vosté, ens pot dir per quin motiu o amb quina finalitat almenys teòrica s’estan gastant alli un milió d’euros? Aquesta quantitat donaria per a molts viatges de l’autobús escolar que ara volen cobrar.

    • Sra. Anna: No, no donaria per a cap viatge, ja que eixe concepte no es subvencionable en unes ajudes per a obres i equipaments.
     I estiga tranquila respecte a l’ús: en una ciutat de 20.000 habitants com Carcaixent, amb més de 40 associacions ciutadanes (culturals, esportives, juvenils…) que reclamen continuament llocs de reunió, l’ús està més que cobert.

 14. No, no es cap querència meua, senzillament no és pot comparar anar al metge amb anar al gimnàs, les dos coses van en benefici de la salut, però una és precís quan s’esta malalt i l’altra es sempre voluntària.

  Doncs el mateix, els serveis bàsics, com les ajudes a l’educació pública i gratuita, no és el mateix que la resta d’exemples.

  I realment eixa és la qüestió, el recolzament a un model escolar o a un altre, i la preferència del PP ja es sap quina és: privada i catòlica, clar.

  • Bones reflexions, aixo no es democracia, esta clar que si foren altres grups el ekip de govern parlaries igual del tema ( tururuuuu), no es doneu compte k en els temps k vivim es un mal xicotet amb solució, si el poble no avanza, critiqueu, si te mijores critiqueu x k hi han deutes, no res digau el nombre de la primitiva, la loteria etc que tocara i k jugue el MIA aixi sense cap d’esforç x part del ciudata eixirem de tot aço, que x desgracia segons l’opinio de alguns x a unes coses en a nivell mundial i x altres a nivell local, segons convinga………..jejejjejej

 15. De 34 comentaris q hi ha en el moment d’escriure este text, 13 són de Ciudadano-Opinador-Ino Signes. No li sembla egocèntric i cansat respondre a tota la gent q opina diferent? No té vosté res millor q fer, com per exemple treballar pel poble o alguna cosa així? No li pareixeria molt més útil debatre estes qüestions amb la oposició i buscar consensos i solucions?

  • He fet 7 comentaris en este foro. No soc eixa persona. No hem pareix egocèntric ni cansat. No hem correspon treballar pel poble i no tinc accés, ni ganes, a debatre amb l’oposició.
   Pregunte, pregunte…que per ací no tenim cap complexe en contestar-li.
   Però, per nosaltres, millor si argumenta alguna cosa que valga la pena llegir!.

 16. Doncs kina sort tindre treball i un horari k no es pot dur els xikets al colegi, hi ha gent disposta a dur-los x unes cuantitats xicotetes, ademes en el article es diuen una serie de preus, k tinc entes k no son ni definitius i k tot esta en tramits. Aleshores parlar x parlar, si no hi ha res tancat k manera de parlar x parlar……

 17. Tal volta xungos, no treballen i dediken el seu temps fins tindre feina a enterarse be de com van les coses, ja k x lo vist molts concejals encara k estan ahi, es veu k no s’enteren o no volen enterarse, gcss cidadano i apinador per tindremos al dia bona tasca!!!!!!!!!!

 18. Respecte al comentari de Paco Salom de saber ki es cadasqu, jjajajajaj estaria be, clar! pero totssssssss no alguns, k hi han k no gasten ni el seu nom… encara k se sap ki son……

 19. me parece muy bueno tu comentario Xungos, por lo visto se ha parado a contar los comentarios que ha escrito…. pero sólo para corregirte.

  respecto a la gratuïtat del servicio… hace mucho, demasiado diría yo que lo ha sido y lo sigue siendo,porque el dueño de los autobuses no ve un duro por el servicio.prestado y quizás por eso ahora,las familias que lo necesitan tengan que pagar por el.

  Señor ciudadano o Ino o quin quiera que usted sea,el chico modesto de la bicicleta, al que ahora dice que el pueblo és pobre … lo que queda totalmente en evidencia es la falta total de empatía que tienen ustedes con los padres,los niños y con toda persona que necesite del servicio…

  espero sinceramente que con el ahorro que supone no enchufar las fuentes y los aspersores de regar el césped de para cubrir el descalabro que tienen con el dueño de los autobuses

  y a los mencionados anteriormente les deseo que sigan tan afortunados de no tener que dejar a sus niños de 3- 4 años ir solos al colegio.

  buenos días y un saludo.

 20. señor opinador si alguna vez nosconocieramos cara a cara me podria decir cuanto le pagan por ponerse en contra con los ciudadanos de carcaixent, bueno tambien si no es mucha molestia me responde y nos enterariamos todos QUE POCA BERGUENZA COMO SE NOTA QUE NOS LLENAN LOS BOLSILLOS A RRRRRRRRRRREEEEBBOOOOOOOOOOOOSARRRRRRRR

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here