Marina Villanueva va ser presentada a Benifaió com a Reina de les Festes 2011 en un acte multitudinari

0
320
Marina Villanueva durant la presentació

Una plaça major de Benifaió al complet. Divendres passat el centre urbà del municipi va acollir l’acte solemne de presentació de la nova reina de les festes i les seues dames d’honor.

L’esdeveniment va ser l’últim oficial per a Sandra Garulo, reina de les festes del 2010, qui després de coronar la seua successora en el càrrec va destacar en el seu discurs de despedida l’haver viscut intensament cada dia del regnat amb l’orgull de representar al seu poble sempre acompanyada «per les meues quatre dames d’honor i tota la corporació municipal, gràcies a tots».

Ja com a reina, Marina va rebre a les dos dames Laura Soriano Beltrán i Miriam Gallego Martínez, als que va imposar la banda que les acreditava com a tal.

La nova reina es va dirigir en el seu discurs al públic present als qui va agrair la presència en una gran nit per a totes elles, va parlar de «sensacions diferents en una gran nit, vull viure cada moment com si fóra únic, vull emportar-me per sempre amb mi el millor d’estes festes, vull estar al costat de tots els meus veïns i formar part de la història del meu poble com a reina del 2011».

L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís va dur a terme el tradicional pregó de festes en este primer acte oficial on va valorar «l’esforç dels clavaris de la divina aurora per recaptar fons per a la festa en un any difícil¿. Arcís va parlar a més del retall en la partida de festes que ¿no influirà en els actes més tradicionals continuant amb l’organització d’activitats festives per a tots els sectors d’edat destacant la tornada de la cordà al nucli urbà».

Després de la presentació una orquestra va donar pas al Ball de Festes on les dos reines, dames i falleres majors de les comissions locals van obrir el ball amb un vals, unint-se així per primera vegada els dos esdeveniments festius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here