El Santos de Brasil principal amenaça dels equips valencians en el Cotif de l’Alcúdia

0
415

L’equip de Neymar i Pelé és el principal obstacle perquè un dels tres equips valencians -València, Vila-real i Levante- puguen gunyar la XXVIII edició del Torneig Internacional sub-20 de futbol que va començar ahir a l’Alcúdia.

El Santos va fer un gran paper en la passada edició on sols va caure en la final davant la potent selecció d’Ecuador. Però enguany, amb mitja dotzena de futbolistes amb l’experiència adquirida l’any anterior estan disposats a endur-se el trofeu, «en totes les competicions eixim a guanyar, tot i que aconseguir el Cotif no serà gens fàcil perquè hi han potents rivals com el València, el Barcelona, Villarreal i Levante» manifesta el director de les categories inferiors del Santos, Giuberto Carrega.

A l’Alcúdia s’han desplaçat dos jugadors que alternen el primer equip, on juga Neymar, i el sub-20, que son Dimba, la seua estrela i el carriler esquerrà, Giovanio. Per cert que el directiu i cap de la delegación del Santos, Fernando Silva ha deixat ben clar que «no volem vendre a Neymar ni el jugador vol eixir». Silva fa la següent pregunta, ¿si el Madrid ha pagat 30 milions d’euros per un jugador com Coentrao, quant valdrà Neymar?.

A bon segur que el Santos és el rival a batre per part dels tres equips de la Comunitat, el València, Villareal i Levante per adjudicar-se la XXVIII edició del Cotif.

Esta vesprada-nit hi haurà un doble duel valencià-brasiler; a les 20,15 hores el Villarreal s’enfrontarà al Cincâo i a les 22,30 hores el Santos debutarà davant el Levante en la segona jornada del torneig de l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here