Benifaió acull a 150 jóvens italians participants de la Jornada Mundial de la Joventut

0
290
Els peregrins italians a la parròquia de Benifaió

Tres autobusos amb 150 jóvens van arribar dijous passat a Benifaió, dilluns que ve partiran cap a Madrid on comencen ja els preparatius per a celebrar del 16 al 21 d’agost la Jornada Mundial de la Joventut amb la visita de SS el Papa Benet XVI. Els jóvens pelegrins han fet així una parada a Benifaió com a antesala a la seua arribada a la capital espanyola per a participar en el programa religiós.

En la seua arribada a Benifaió els jóvens van ser rebuts per l’alcaldessa de Benifaió en el pavelló del municipi, habilitat per a albergar els pelegrins italians. En la jornada d’ahir divendres van participar en una activitat eucarística en l’església parroquial i després es van traslladar a València per a visitar el seu nucli antic i els edificis modernistes de la Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Oceanogràfic. Durant este cap de setmana els jóvens participen a València en els actes previs a la Jornada Mundial que organitza la Diòcesi de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here