Ciutat d’Alzira, EMFU L’Alcúdia, Sueca i Sollana representants de la Ribera en el Cotif Promeses que comença hui

0
331
El Benjamí del Ciutat d'Alzira s'ha preparat a conciència

El Ciutat d’Alzira, l’ EMFU L’Alcúdia, Sueca i Sollana son els clubs de la Ribera que aporten un total de 9 equips al torneig, Cotif Promeses, que comença hui dissabte al camp municipal Els Arcs de l’Alcúdia i que culminarà amb les finals de les categories Alevi, Benjamí i Prebenjamí, el pròxim dia 19.

En la categoria Alevi el grup A està conformat pel València, Canals, EMFU L’Alcúdia-B, Sueca i Llutxent. Mentre en el B jugaran el Torre Levante, Torrent, EMFU L’Alcúdia -A, Portuarios i La Rambleta.

En la categoria Benjamí formen el grup A, el València, EMFU L’Alcúdia-B, Ciutat d’Alzira, Mislata i Sollana. En el B es disputaran el passe a les semifinals, el Torrent, Olleria, EMFU L’Alcúdia-A, La Rambleta i Sueca.

I en Prebenjamins, es troven el grup A el València, Canals, Mislata, Torrent i Gandía. Mentre el B el conformen, el Torrent, La Rambleta, Torre Levante, EMFU L’Alcúdia i Xàtiva FB.

En la fase de classificació que s’allarga fins el proper dimarts els encontres es disputen a les 19 hores, 19,50, 20,40 i 21,30 hores.

Les semifinals del dijous a les 20 i a les 21 hores, mentre el divendres per ultimar la classificació els encontres es disputen a les 17,30 hores, 18,10, 18,50, 19,30 i la final es disputarà a les 20,10 hores. Tot seguit tindrà lloc la cerimònia de clausura i el lliuramente de trofeus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here