Lineaverdealzira.com es consolida com una eina per a empreses i ciutadans amb quasi 5.600 entrades

0
375

Línia Verda s’aferma com una eina de gran vàlua, es tracta d’un servei on les empreses i ciutadans del municipi  poden resoldre els seus dubtes a través del telèfon, o bé, directament des de la web: www.lineaverdealzira.com

En el segon trimestre de l’any 2011, la pàgina ha tingut quantioses visites, fins a un total de 5.581 entrades han quedat registrades. Aquestes, en ser un mitjà dinàmic i interactiu, no solament es realitzen de manera informativa, sinó que moltes empreses i veïns a través del servei telefònic i online, poden resoldre les seues consultes directa i particularment pels tècnics. La Línia Verda posa a la seua disposició a més, manuals, publicacions mediambientals i documentació rellevant dels actes i esdeveniments que se celebren. I cobreix diversos àmbits en matèria ambiental: legislació, tràmits administratius, notícies, esdeveniments d’interès, ajudes i subvencions, etc.

En valoracions d’Enrique Montalvá, el regidor de l’Àrea de Sostenibilitat, Agricultura i Urbanisme, “aquesta eina permet tant als ciutadans com a les empreses d’Alzira estar al corrent en matèria de legislació, ajudes i tràmits administratius, a més de poder resoldre els seus dubtes en un termini màxim de 24h pels tècnics de medi ambient”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here