La Copa d’Europa Sub 19 visitarà el Cotif acompanyada per Meléndez i Alcácer

0
321

Aquest any, el Cotif comptarà amb unes visites molt especials. L’organització del Torneig homenatjarà el pròxim 18 d’agost a dos campions d’Europa Sub 19 com són el seleccionador nacional, Ginés Meléndez i el jugador del València CF, Paco Alcácer. Aquestes dues figures del futbol portaran amb ells la Copa d’Europa sub 19 per tal que tots aquells que ho desitgen puguen veure-la i fer-se fotos amb ella.

El Cotif

El Santos de Brasil torna enguany

distingirà a més el Seleccionador nacional Sub-19, Ginés Meléndez, imposant-li la seus insígnia d’or, tal i com va fer el passat mes de gener amb el seleccionador Nacional de l’absoluta, Vicente del Bosque.

Les delegacions dels equips participants en la vigèsima vuitena edició del Torneig Internacional de Futbol Sub 20 de l’Alcúdia ja es troben als seus respectius allotjaments, excepció del FC Barcelona que està previst que arribe demà a migdia a l’hotel Bartos d’Almussafes. Al mateix lloc té fixada la seua estança l’expedició del E.C. Juventude. També a Almussafes, a l’hotel Trip, s’allotgen els japonesos del Gamba Osaka. Per la seua banda, el Santos F.C. es troba instal·lat en l’hotel San Fernando de Carcaixent. Per últim, el Cincão E.C. que s’allotja l’Alcúdia, es desplaçà ahir a Benigànim on disputaren i guanyaren per 0-2 un partit contra l’equip local.

Demà dijous, 11 d’agost, a partir de les 19.30 hores, en l’estadi municipal d’Els Arcs, tindrà lloc la Cerimònia Inaugural de la XXVIII edició del Torneig Internacional de Futbol sub 20 de l’Alcúdia. Els Arcs es vestirà de gal·la i lluirà flamant per a donar el tir d’eixida a aquesta nova edició del Cotif, ja tot un clàssic i referen del futbol. El mestre de cerimònies, José Tomàs Chàfer, conjugarà una vegada més el món de les arts amb el de l’esport amb un espectacle que tindrà com a fil conductor la importància de la cultura en la història dels pobles.

Demà la Cerimònia Inaugural

A continuació, els vuit equips que lluitaran al llarg dels nou dies de competició per proclamar-se guanyadors, desfilaran sobre la gespa sobre la qual formaran una gran foto de família que es completarà amb els 30 equips d’alevins, benjamins i prebenjamins que disputaran, paral·lelament, el Cotif Promeses.

Una vegada fetes les presentacions i els parlaments de benvinguda als equips participants, tots els assistents podran gaudir del millor futbol femení amb el partit que enfrontarà el València CF i el Levante UD. Seguidament, les xiques de l’equip femení de l’Alcúdia disputaran un partit amistós contra el FB Olleria.

L’organització del Cotif també ha programat una sèrie d’activitats paral·leles. En primer lloc, el pròxim dimarts 16 d’agost a les 12.00 hores, l’Ajuntament de l’Alcúdia oferirà una recepció oficial als delegats dels equips participants. A l’endemà, dimecres 17 d’agost, tindrà lloc la ja clàssica conferència d’entrenadors, amb la participació dels tècnics dels vuit combinats participants, els quals a dos dies de la final ja estaran en disposició de donar la seua impressió sobre el transcórrer del torneig i valorar el paper dels seus equips.

El plat fort, sens dubte serà la visita del Seleccionador Nacional sub 19 dijous 18 d’agost, el penúltim dia del torneig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here