Gómez denuncia la retirada de la subvenció al Cotif per part de la Generalitat durant la presentació del Torneig sub-20 de l’Alcúdia

7
582
Francesc Signes va sustituir l'alcalde de l'Alcúdia
Lluís Ros regidor d'Esports
Ferri l'autor del cartell

El president del Cotif, Eliseo Gómez, va ficar, anit, en dubte la continuitat del Torneig Internacional sub-20 de l’Alcúdia davant la retirada de la subvenció per part de la Generalitat i dels entrebancs de la nova corporació municipal, «després de les eleccions les coses no pinten massa bé», manifestà l’alma mater durant la presentació del trofeu al camp municipal Els Arcs. Fins i tot Gómez deixà caure la possibilitat de «organitzar el Cotif en altre lloc» si els retalls de les ajudes continuen.

Un trofeu de tots

Unes declaracions que xocaren frontalment amb les manifestacions del diputat socialista i ex-alcalde del municipio, Francesc Signes, qui assenyalà, «la seua supervivència està assegurada per molts anys», donat que «el Cotif ha superat les crisi i les adversitats sorgides en 28 anys». Signes que va sustituir l’alcalde, Robert Martínez, va resaltar que aquest trofeu «és de tots» i «està recolçat per gent de totes les ideologies, units per l’amor al futbol i al poble».

El màxim responsable de l’organització del torneig va reconèixer que per organitzar l’edició que començarà el proper dijous «hem patit molt», tot i que resaltà que la Diputació «continua recolçant» el torneig, a més dels comerços i empreses d’Alcúdia i de la comarca.

Meléndez i Alcácer en el Cotif

En l’aspecte esportiu, Eliseo Gómez anuncià la presència del seleccionador, Ginés Meléndez, a qui el comité organitzador li atorgará l’insígnia d’or, així com del davanter del Valéncia, Paco Alcácer, en proclmar-se, recentment, el combinat espanyol sub-19 campió d’Europa. Tots dos faran la treta d’honor d’una de les semifinals del torneig que es dsiputaran el próxim dia 18. I Meléndez donarà eixe dia una conferéncia sobre el futbol base a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

En l’acte presentat per Pino Díaz, va intervindre també el nou regidor d’Esports, Lluís Ros, qui destacá «l’important esforç económic del consistori per muntar este esdeveniment que és l’orgull del poble», a més de la fusió de les dos escoles locals, el CD Alcúdia i l’EMFU en el nou Club Esportiu l’Alcúdia.

Per la seua part el coordinador general del Cotif, José Salcedo, va fer emocionar a tots els presents en tindre paraules de record per a la memòria de l’exjugador del València i d’altres equips, Lobo Diarte, qui va estar en este acte en l’edició anterior.

7 Comentarios

 1. Creo que ha acabado una época en el Cotif, El primero que tiene que irse es Elsiseu. Ha hecho cosas buenas y no tan buenas. Ja està be de xuplar del pot. Desde que él no está en la Emfu va y hacen las paces los dos clubs. Ayer no tenía que haberse pegado esa rajada, pero él es así, lo hemos visto muchas veces «en acción»…. Suerte al Cotif, pero Eliseu fuera del torneo.

 2. Crec que Eliseu Gómez se va passar 7 pobles. Ja li toca dimitir i deixar passar a gent nova. Com pot atacar a una Corporació que ha eixit dels vots dels alcudians? Ja està be, per be del Cotif. Gràcies.

 3. Eliseu, com què organitzar el Cotif en altre poble??? No, lo que vols es organitzar-lo tu en altre poble, però el poble de l’Alcúdia no el deixarà.

 4. Ya eu teniu bé de tanta subvenció. El que vullga fútbol, que sel pague.El impostos que paguem per a altres coses mes necesaries.

  –fi a totes les subvencions.

 5. ‘Lórgull d’un poble’???? El COTIF és la nevera dels que menjen gràcies a la política del clientelisme de l’Alcúdia. És vergonyós vore que després de tants anys ens seguixen enganyant.

  I si pareixia que després de les elecciones algo anava a caviar… ara poden vore cóm Psoe i compromís es pasen la pilota. Vaja panda… Quan toquen el poder…

 6. Signes diu que el cotif es de tots… Lo unic que es de tots son els dines, perque el poble sap que COTIF = LAVANDERIA DELS SOCIALISTES, que ahi es maneja tot el capital amb el que contententen als seus votants…

  Ah, i que ningu s’enganye, el cotif no el coneix ningú, tot aquell que hatja comprat els diaris a Alacant o Castelló podrà vore com no fan ni una mínima referència.

  Ens han magnificat este «torneig» com algo que es molt important, pero només aplega als pobles de prop. Jo diria que ni a la Provincia de Valencia es coneix…

  Si volen fer eventos.. al menys que duguen dines al poble, que no som una ONG. No al clientelisme i sí a les polítiques de creiximent i foment del nostre poble.

 7. Esta clar que el Sr.Eliseo a guanyat molts diners gràcies a l´organització del COTIF, això ho saben fins els recent nascuts, els alcudians no som panolis, i ara vol fer por amenazant i culpant a altres¿Tindra por de que se li acabe el chollo?ves i jubilat que atenció que has afanat diners de L´Alcudia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here