Carcaixent amb 39,3º registra la màxima temperatura de la Comunitat Valenciana en el dia més calorós de l’estiu

3
1230

El vent de ponent ha disparat les temperatures a la comarca de la Ribera on molts pobles han fregat el 40º de temperatura, sobre tot a Carcaixent que amb 39,3º ha estat la més elevada de la Comunitat Valenciana.

A pobles com Turís i Alzira els termòmetres han superat els 38º i en la majoria de l’interior de la comarca no han baixat dels 35º, essent sense cap dubte el dia de més calor fins ara d’este estiu.

Fins i tot l’arribada de la nit apenes ha fet oscilar els termòmetres així a les 21 hores a l’avinguda Sants Patrons d’Alzira la temperatura encara era de 38º. La capital de la Ribera ha estat pràcticament deserta sobre tot per la vesprada i els pocs vianants que s’atrevien a eixir al carrer intentaven amainar el sofocant calor amb ventalls.

3 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here