L’Ajuntament de l’Alcúdia elaborarà un informe públic sobre la seua situació econòmica

0
315
Plenari de l'Alcúdia

En el passat plenari de l’Ajuntament de l’Alcúdia celebrat a finals de juliol s’aprovà amb els vots favorables de Compromís per l’Alcúdia i el PSOE la realització d’un informe econòmic especial sobre la situació econòmica de
l’Ajuntament. Aquest informe una vegada elaborat es donarà a conèixer al conjunt de la corporació i es farà públic a través de la plana web de l’Ajuntament de l’Alcúdia, segons un comunicat de Compromís.

Paco Sanz, regidor de Compromís per l’Alcúdia explicà que aquest informe respon al compromís de transparència fruit de l’acord entre Compromís i el PSOE per a que tots els veïns i veïnes de l’Alcúdia coneguen la situació real de l’Ajuntament.

Aquest informe, que s’elaborarà, pel departament d’intervenció del propi Ajuntament contindrà dades com les operacions de crèdit, (préstecs a llarg i curt termini), el deute amb els proveïdors, el dèficit de venda de parcel·les, el deute de les administracions amb l’Ajuntament, l’estalvi net, l’índex d’endeutament…; en un exercici de màxima transparència a l’Alcúdia. Igualment servirà per a l’elaboració dels pròxims pressuposts una vegada coneguda la situació econòmica real.

El PP, que es va abstindre,  va demanar que es realitzara un auditoria externa, a càrrec d’una empresa privada, el que va ser rebutjat per Compromís i pel PSOE, ja que li haguera costat a l’Ajuntament entre 20.000 i 30.000 euros, quan els resultats no hagueren sigut distints als que es podrien obtindre pel propi personal de l’Ajuntament amb un cost de 0 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here