Sr/Sra. Hervás/Ortega (BLOC guió Compromís Carlet): Continuem l’idili /Opinió PP

27
8434

Altra vegada el/la Sr/Sra. Hervás/Ortega contant una història que no té res a veure amb la realitat. Llegint el seu article sobre la apujada de taxes del conservatori, a un mes escàs de que comence el curs, cau en mans d’un afectat, i què pensa? Li conteste, que es va a aplicar la pujada que BLOC augura. Això es diu desinformació i manipulació, per sinó ho sabia.

Vostè es el que es coneix com “pájaro de mal agüero”, sempre està amenaçant tronada, no es cansa? I per cert, gràcies per assessorar-nos amb els temps necessaris per a dur a terme una modificació d’una ordenança fiscal; si tan sap, cóm no sabia que el IPC no es puja de forma automàtica?

Ens sorprèn com vostè té una forma inusitada i peculiar de veure la realitat. Li explique, si el Bloc de Carlet relleva a dos concejals per altres nous es diu renovació o “fitxatge estrella”, si aconsegueix el mateix resultat que en 1995, 5 regidors, és el millor resultat de la historia; els ha costat 16 anys per aconseguir 60 vots més que fa quatre legislatures…. Si el Bloc manifesta estar en contra de alguna política es diu opinió, a diferencia del PP, que si comenta alguna cosa sobre el Bloc es considera ATAC (vostè de vegades té un ego que admire, es pensa que tot gira al seu voltant); si el PP guanya les eleccions amb majoria absoluta per quarta vegada consecutiva, vostè es centra en el concejal perdut… O si la reprovem pels seus actes, des de la seua magnificència decideix que, sorprenentment, eixim nosaltres escaldats de la situació. Fajen-s’ho mirar, pot ser preocupant!!

Mire Sr/Sra. Hervás/Ortega, la vida i com no la política, te dues cares, i vostè s’encapota en mostrar-nos la bona i desolada pels ATACS tan continus i personals que rep del PP Carlet, però crega’m, desprès de tants anys tenint-la davant, no traguem. Ni açò és un atac per vostè, ni el pitjor de tot, no sap llegir entre línees. Aquesta vegada, per veure si ho entenen, ho posarem en cursiva: el PP de Carlet treballa per als ciutadans de Carlet, sols i únicament per aquestos. I en este cas, per a informar-los de la no pujada de la taxa del Conservatori. La resta és retòrica.

Li recorde que el partit en el govern, a dia de hui i perquè així ho han volgut els nostres conciutadans, és el Partit Popular i per tant deuria ser vostè la que es tindria que posar al nostre costat i ajudar-nos a fer front a tots els problemes que sofreix la ciutadania.

I per cert, sorprèn com vostè, “la atacada”, decideix qui es l’atacant. Tot i que afirma que aquest escrit s’amaga baix la cortina de l’anonimat, vostè li posa nom a l’autor. Sr/Sra. Hervás /Ortega, al Partit Popular no tenim cap problema en subscriure la resposta a les seues falsedats, ha de saber que baix el nom del PP Carlet no sols esta la Sra. Crespo i la Sra. Sáez, hi ha més de 300 afiliats, que no fanàtics, com poden ser els del Bloc, que molt gustosament rubriquen este escrit.

P.D. Si que la estimem molt, amb vostè, si es compleix allò de la cançó de Mecano: “porque amar es el empiece la palabra amargura”. Sr/Sra. Hervás/Ortega: “amor o amargura”?

PARTIT POPULAR CARLET

27 Comentarios

 1. Laura de què parles??? bonica., alcaldessa «in pectore». T’has carregat als millors regidors i regidores de la llista, vols ser l’ama, ja hoeres, calla la boca. Lo real es que Educación vos ha rtallat un 54% les subvencións al Conservatori i heu callat. Todo por vuestro PP, no por el mío.

 2. Cánovas, deu ser un de dins del bloc, porque no es centreu en el vostre partit i deixeu d’estar pendents del PP? Teniu greus problemes dins del partit que mes valdria que es centrareu en ells. No cregueu que seria mes important fer un estudi del perque vos a costat tants anys poder recuperar els 5 regidors que si no recorde mal fa molts anys que els perguereu??? Tampoc recordeu quant no poguereu tirar avant l’alcaldia?? tampoc recordeu els 4 anys que vau estar a l’ajuntament que no pegareu brot?? tampoc es doneu conter que el poble amb eixa actitut que mostreu no vos dona l’alcaldia??? i continuariem en el tampoc… tampoc… tampoc…

 3. Bernat, per què no parlem de lo important: la reatallada del 54% que el Consell li ha fet al nostre conservatori. Què ha fet el govern municipal???

 4. Pareix mentida que tu no sapies lo que ha fet el govern municipal!!! Justetament i gràcies als ciutadans tenim un equip de govern que no es queda parat!!!
  I com sempre continueu evitant tot el que fa referència a vosaltres, sols sabeu que clavar-se amb els demés, i no fer una bona política per el be del vostre poble.

 5. Bernat, què jo no sòc polític, sòc músic. Dime lo que ha fet el govern municipal per a que no hi hatja retallada???

  PD: Jo vaig ser el primer en aplaudir el nou conservatori o el Concurs de Piano, val?

 6. Sincerament et dic que com a ciutadà confie molt amb l’equip de govern, i se que ha fet o farà front a eixes retallades, gràcies a eixe front, no s’ha vist incrementada la cuota!!!

 7. El Bloc deuria de centrar-se en no atacar tant al PP perque sincerament lo unic que consegueix es res creant crispació i mal ambient , amb mentides com de normal.

 8. Bernat, eres un gran demagogo, si no estás ja en politica, clava el nas que t’anirà bé. Repeteixes 3 voltes que han fet «coses» per a evitar la retallada que un músic esta corroborant que han fet i quan et pregunten directament que qué collons han fet, que quines son eixes «coses» que afirmes, has reconegut que no tens ni p*** idea de que han fet, pero que confies en que potser, es posible o probable, que en sort, han pensat algo per intentar evitaro.

  DE-MA-GO-GO, i com no, del PP.

 9. com se nota que els del PP de Carlet tenen por que els lleven a mamelleta…. Vinga xuplar-mos els dines a tots… No tenen vergonya i no saben treballar en un altra cosa… O tu has treballat en un atra cosa que no siga xuplar de la política Laura?

 10. Com diuen: «el que serà sonarà». I un detall… la Sra Saez deuria acurar un poc la seua escriptura. Ni ella mateixa toleraria tantes faltes d’ortografia en castellà.

 11. Pepe, que poc me coneixes!!! no se com pots afirmar que siga del PP (tans sols done el meu vot a gent que fa les coses bé), soc un persona que estime Carlet, que confie en el PP i el seu equip de govern, perque gràcies al seu treball s’han guanyat el meu vot. Vaig coneixer els anys socialistes, vaig coneixer els 4 anys del bloc,i he conegut els 16 anys de govern del PP, i molt al teu pesar, vull que lligisques de nou, Gràcies Mª Angeles i el seu equip de govern.

  Josep, Lluis, entenc per la vostra part que ho vegau tot negre, peròòò ….

 12. Josep, com es nota que ja tens ganes de xuplar tú, però sapies que tu segurament xuplaràs i alres com Laura s’ho curren ben currat. Tú i alguns com tú penseu que xuplen però la gran majoria del poble a eixe «xuplar» li denominem currar!!!

 13. L’òdi i la ràbia enverinen. Perque no acceptes crítiques? És més que evident que Bernat, Javi i De Carlet son la mateixa persona. Igual que els comentaris que hi han a l’altre article d’opinio sobre el mateix tema. Caus en les mateixes errades sempre al escriure… pega’t una miradeta, que no cal ser grafògeg per vore-ho. I relaxa’t que no val la pena… Tant tens a perdre?

 14. Ostras Marisa, aci tb penses que eixos 3 son la mateixa persona???? Aburrida estas un rato!!! no?? pues mira alli tb t’has atrevit a dir que jo tb escrivia com a altres noms, i aixo es una pura mentira, per lo menys a mi no se men va tant el perol!!!!
  Sara.

 15. Quanta veritat, esta gent del bloc tan sols es dediquen a dir mentides, es normal, si les coses estan ben fetes, que tenen que fer? manipular, mentir, però nosaltres que som els ciutadans, ens ho creguem??? Mª JOSEP, tinga clar que no!!!! «que mucho lerele pero poco larala» Mª Ángeles, Laura, els resultats electorals parlen, la gent vol un partit com el vostre, unes persones com vosaltres, i si no poden soportar-ho pues… eixa es la gran rabia que tenen, pobra que du dos llegislatures anunciant de que es l’Alcaldessa de Carlet i a l’hora de la veritat es te que quedar a sa casa, i x no morirse de vergonya pues diu, que si han sigut els millors resultats de la historia, pues que poca memoria perquè si mira al darrere…. tots sabem el que li ha costat de recuperar aquells vots que va perdre. Anim xiques, i treballeu com sabeu per el nostre poble que aixó es el que volem els ciutadans!!!

 16. Maria José, estamos contigo, ya está bien de manipulaciones. Vamos para arriba y ellos hacia abajo. Amunt Bloc.

  • Dur és ser corrupte i tindre que dimitir, això és dur. El Bloc és honest, mentres que el PP…
   Maria Josep és un crack i per això li teniu tanta por, perque a la propera vos acaba el xollo, peperos.

 17. Lara, bloquera, sinceramente yo no me considero pepero, solo me baso en abrir los ojos y ver lo que hizo el bloc en los años de mandato y ver lo que ha hecho el partido popular. A la vista esta….
  Y digo yo… si estas elecciones pasadas no, las otras que Mª Josep ya se presentaba, ananuciaba la «próxima alcaldesa», ya han pasado 2 elecciones anunciandose como la próxima alcaldesa y…. que me dices??? si el pueblo no le da la alcaldia por algo sera ,no???

 18. Mirad yo he votado al pp muchos años, pero me he dado cuenta que es una estafa unos chuepecteros que no hacen mas que enchufar gente.
  No creen en la democracia son unos autoritarios.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here