Rus dice en Cullera que Rajoy «volverá a poner en marcha la rueda de la economía»

1
396
El presidente del Partido Popular de la provincia de Valencia, Alfonso Rus, ha afirmado que “con Rajoy vamos a devolver la confianza de la gente en este país, cambiando la imagen de España, dando nuevas ideas y volviendo a poner a funcionar la rueda de la economía”. En este sentido, el presidente provincial ha criticado que con una prima de riesgo de 400 puntos “sólo en intereses tendríamos que pagar un 40% del presupuesto del Estado y eso nos deja un país en una situación insostenible y con la confianza en los mercados por los suelos”.

Rus ha realizado estas declaraciones en Cullera, durante un almuerzo de trabajo con alcaldes y portavoces del PP de la Ribera Baixa, que ha contado con la presencia del portavoz del Grupo Parlamentario Popular en les Corts, Rafael Blasco, y del presidente comarcal y alcalde de la localidad, Ernesto Sanjuán.

Rus ha subrayado que “con este almuerzo volvemos a ponernos en marcha de cara a las elecciones generales en las que es indispensable que haya un cambio de gobierno”. Así, el dirigente popular ha asegurado que “vamos a volvernos a volcar en la provincia, intentar hacer las cosas igual o mejor como lo hemos hecho e ir casa por casa para explicar el proyecto de Mariano Rajoy”. En esta línea, Alfonso Rus ha puesto especial énfasis “en hacerle ver a la gente que hay otra forma de gobernar, la del Partido Popular. Tenemos que trabajar para que los valencianos y los españoles puedan tener las necesidades cubiertas, que ahora no las tienen”, ha destacado.

Apoyo incondicional a Fabra

 En otro orden de cosas, el presidente provincial ha querido explicar a los militantes la nueva etapa por la que está pasando el partido, con un el cambio en la presidencia en el PPCV. En ese sentido Rus ha destacado “el apoyo incondicional a Alberto Fabra desde el Partido Popular provincial”. “Alberto es una persona joven, preparada, y sobre todo es un alcalde que conoce la situación real de la calle y por eso es nuestro líder”, ha concluido.

1 Comentario

 1. La ràpida escalada de la cosina de risc espanyola i la possibilitat que finalment calga llançar un salvavides a l’economia espanyola ha tornat a fer botar les alarmes internacionals, encara que a la majoria dels espanyols no els agafa per sorpresa. Un fet que de totes maneres no servirà de molt, perquè encara falten quatre mesos per a les eleccions i el país ja no és amo del seu destí.
  La rapidesa amb què han crescut els problemes ha sigut motivada, paradoxalment, pel fet que havia de calmar als inversors i tornar l’equilibri a la zona euro: el pacte sobre Grècia.
  El acord sobre el segon pla de rescat del país hel•lé que els líders de la UE van acordar el passat 21 de juliol havia de proporcionar temps extra a Espanya per a acabar de polir les reformes, tant les que ja estaven en marxa com els pendents, i estabilitzar el panorama polític.
  L’anunci per part de Jose Luis Rodríguez Zapatero de eleccions anticipades pocs dies després caminava en esta direcció, almenys aparentment.
  El ‘ànec coix’
  Però la veritat és que la situació ha empitjorat inclús de forma més accelerada, agreujada per la crisi que EUA ha viscut amb el seu propi deute. Per a l’expert del WSJ, el «problema és que falten encara quatre mesos per a se es produïsquen». En este punt, Nixon assegura que la qüestió no és només què pot fer Espanya per a atallar els problemes, sinó més prompte si podrà fer quelcom.
  D’una banda, cal tindre en compte que l’actual estat de «ànec coix» en el que està sumit l’Executiu. Amb esta expressió es denomina a la pèrdua de poder que sol acompanyar l’últim període del mandat d’un governant, durant el difícilment es complixen projectes o objectius marcats prèviament.
  I l’oposició?
  D’altra banda, encara no es pot donar per fet que l’oposició aconseguisca reconduir la situació. En Regne Unit va bastar el conjunt de propostes econòmiques presentat per David Cameron quan encara era candidat a governar per a alleujar la pressió externa, però dubte que este cas puga reproduir-se a Espanya.
  «Totes les esperances estan ara posades en Rajoy» En el cas que el líder del PP anunciara una agenda completa de reformes i la promesa d’una ràpida implementació, podria obtindre el benefici del dubte dels inversors. Però, «per ara, no hi ha senyals que envie al mercat el missatge que vol sentir».
  L’horitzó es dibuixa ombriu i, en vista de la ràpida evolució dels esdeveniments, el factor temps pareix fonamental, «Quan els votants acudisquen a les urnes el 20 de novembre, probablement el destí d’Espanya s’haurà decidit en qualsevol altre lloc».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here