L’alcalde de l’Alcúdia Robert Martínez respon a la portaveu del PP Oreto Segura

8
468

La  portaveu del PP de l’Alcúdia, Oreto Segura,  diu que tant Compromís com el PSPV de l’Alcúdia no complim els nostres compromisos electorals per rebutjar una auditoria externa i aprovar l’augment de 20€ en la taxa de la guarderia municipal.Segons el punt 15é de l’ordre del dia del passat plenari, «es proposaper part de l’alcaldia l’emissió d’un informe d’intervenció sobre la situació econòmica de l’Ajuntament», el qual es va dir que estarà disponible per a tots els regidors i es publicarà en la pàgina oficial de l’Ajuntament per a coneixement de tota la ciutadania.

L’ajuntament no té cap obligació- aclareix l’alcalde de l’Alcúdia-, de fer cap tipus d’informe com el que va a fer-se, un informe “a la carta” al qual s’arrepleguen tots els punts que han demanat els tres partits polítics del govern municipal”. 

Així, es rebutjava la proposta del PP d’encomanar una auditoria externa pel seu elevat cost, i s’aclaria que la potestat per a  realitzar una auditoria és solament de l’Alcalde, qui no la va considerar necessària, ja que per a esta tasca esta el Tribunal de Comptes, al qual se li passa anualment l’estat comptable de l’Ajuntament per a la seua aprovació. Tanmateix, si el govern autonòmic, en mans del PP des de fa 16 anys, considera oportú que tots els ajuntaments es sotmeten a auditories externes en pro de la transparència, poden dictar una ordre en eixe sentit, i a partir d’eixe moment tots els ajuntaments, siga quin siga el partit que els governe, hauran de sotmetre’s a auditories externes. “Estaria molt bé que això s’apliqués a totes les institucions locals i autonòmiques, -afirma Robert Martínez- així tots els valencians podríem saber finalment quant ens va costar la visita del Papa, a quant ascendeixen de veritat les despeses generades per les empreses de la trama Gürtel o quin és l’autèntic nivell d’endeutament del Govern autonòmic”. L’alcalde de l’Alcúdia afig que “es difícil vore un exercici d’hipocresia tan flagrant com el que practica el PP de l’Alcúdia, demanant als altres el que el seu partit no posa en pràctica en cap de les institucions que lidera”. 

Quant a l’increment de 20€ en la taxa de l’Escola Infantil Municipal, el que no va dir la regidora del PP és que este augment és conseqüència de les reduccions continuades de la Generalitat a les aportacions dels bons bebé, que va haver d’assolir l’Ajuntament el passat curs i que ja no pot assumir en el pròxim. 

El que hauria de fer el PP de l’Alcúdia, -afig Robert Martínez- és treballar una miqueta més, corregisc, treballar, encara que siga una miqueta, preparar-se els plenaris i no intoxicar amb xifres i dades que no se sap mai d’on ixen, com ara les que va traure la senyora Diputada, donant uns preus de la guarderia de Carlet totalment falsos, i per a comprovar-ho només cal consultar les ordenances publicades pel propi ajuntament. Ja ho diu la dita popular, es pilla abans a un mentirós que a un coix”

8 Comentarios

  • Quina vergonya? com a parlat l’alcalde? a mi em pareix que una vegada més l’alcalde ha deixat als regidors del PP amb dos pams de nas. La veritat sols té un camí i els regidors i regidores del PP no tenen ni idea de que va açò. Que bonico és rebre un montó de vots per a estar quatre anys calfant el silló de regidor/a sense fer rés constructiu pel poble, mentre els altres treballen tots els dies i es desgasten. El poble deuria vore algun plenari de l’ajuntament per valorar quin és el treball que fan els seus representants i així quan anem a votar-los tindre coneiximent de causa de qui es mereix el nostre vot i qui no.

 1. doncs jo estic molt orgullos del meu alcalde, per lo menys cita dades que son de deveres i no com la senyora diputada en els preus de la guarderia de Carlet, tan sols li tenia que tocar a la seva amiga Mº Angeles i haver confrmat els preus, no dir-los al tum tum, i que quant vagen als plens estudien un poquet, perque entre la senyora diputada i la de abans Mari Puri estem aviats, i ben aviats….ahh i amb respecte lo de la guarderia homeeee o donaaaa si la conselleria no més fa que retallar i més …

 2. No entenc cóm un alcalde pot mentir d’eixa forma tas descarada! He vist el Ple a internet i les xifres aportades per la diputada Oreto Segura són totalment certes:
  Este any pagaré per dur a la meua filla a l’escoleta 135€, mentre que la meua germana pagarà pel meu nebot 90€ a la de Carlet.

  Ni comprenc el per qué de la pujada del preu (quan els altres pobles no ho augmenten, i es tracta del mateix servici) ni que Robert Martínez mentisca a tots els alcudians.

  • Si creus que l’alcalde mentix descaradament perquè no el denuncies en compte de dir tonteries tú i la diputada (per cert, diputada sense cap àrea de responsabilitat), no sé quines xifres a aportat ella però a les ordenançes fiscals de l’ajuntament de Carlet no diu en cap lloc que la teua germana vaja a pagar 90 € al més per dur el seu fill a l’escoleta municipal (per cert, de gestió privada), dona-li una ullada a l’ordenança fiscal reguladora del preu del servei de l’escola infantil a vore si em traus del dubte.
   Per cert, la diputada t’ha contat que la Conselleria d’Educació li deu a l’Ajuntament de l’Alcúdia molts milers d’euros per la construcció de l’escoleta municipal construida amb diners que l’Ajuntament va avançar i que el MInisteri d’Educació ja ha transferit integrament a la Conselleria d’Educació que ha fet de pont i s’els ha quedat «sine die»?
   O dirà com deia Purí fa quatre anys?: «Es que jo aleshores no estava de regidora»

 3. Jo no se de politica, pero em conec molt be els meus gastos, perque al igual que molts alcudians estic amb l’aigua al coll. Així que no em preguntes per ministeris ni ordenances, que te desvies del tema: Per que jo pagaré 135€ en L’Alcudia i la meua germana 90€ en Carlet pel mateix servici.

  L’alcalde te rao en una cosa: «se pilla antes a un mentiros que a un coix» i sobretot a ell mateixa, que a més de mentirós es un coix electoral, perque cada vegà corre menos a les eleccions, que des de que s’ha presentat nomes ha fet que perdre concejals. Per algo serà, que la gent humilde com jo estem cansats de les vostres mentires i de vore com ens manipuleu i es repartiu el pastis.

 4. El llop socialista no es cansa de mentir? Ha dit que la diputada Oreto Segura no té cap àrea de responsabilitat. No llig la prensa o mentix conscientment? Pel que he llegit, Oreto Segura és la diputada provincial responsable de la delegació d’Educació, i es pot comprobar en aquest mateix diari: https://www.riberaexpress.es/?p=12878

  Com sempre, mentint al poble. És normal que la gent ja no confie en els socialistes.

  I per cert, si voleu parlar de comparacions… ÉS UNA LLÀSTIMA QUE A ROBERT MARTINEZ NO EL PUGAM COMPARAR AMB LA RESTA D’ALCALDES DE L’ALCÚDIA, PERQUÈ NO TÉ RES A VORE!

 5. NO HI HA CAP DUBTE ESTIC ORGULLOSA DE L’ALCALDE QUE ELS ALCUDIANS TENIM, MES TRANSPARÈNCIA JA NO POT SER,
  ES CERT QUE NO EL PODEM COMPARAR AMB ELS DEMES ALCALDES QUE HA TINGUT L’ALCÚDIA,… ROBERT ES MILLOR!!!! I MIRA QUE ELS ALTRES EREN BONS…

  PER CERT, APROFITE PER A DEMANAR A LA CONSELLERIA UN COL.LEGI PÚBLIC NOU JA!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here