L’Ajuntament d’Alzira crea la Carpeta de la Ciutadania per acostar l’administració als veïns

0
255

En la passada legislatura es va iniciar un profund procés de modernització a  l’Ajuntament d’Alzira, amb l’objectiu d’acostar l’Administració al ciutadà. L’equip encapçalat per la primera edil, Elena Bastidas, es va disposar a dur a terme un impuls des de totes les regidories, per a poder facilitar progressivament els diferents tràmits que poden realitzar els ciutadans en les dependències municipals, aprofitant els canals electrònics que ens ofereix la societat de la informació.

Una societat de la informació, a la qual principalment a través d’Internet, tenen accés la major part de la població, havent augmentat progressivament els segments d’edat més avançada, configurant a aquesta nova administració virtual o electrònica, com un servei universal accessible per la gran majoria de la població alzirenya. Tots aquests serveis els podem trobar en la pàgina web municipal de l’ajuntament en l’apartat “Carpeta de la Ciutadania”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here