L’heroi de la rojeta sub-19 en l’Europeu de Romania,Paco Alcácer, també va trionfar en el Cotif

0
437

Paco Alcácer jugador del València

Casillas, Kaká, Sevchenko, Isco… i ara Paco Alcácer passa a engrossar la llista de les estrelles del futbol que han desfilat pel Cotif, el Torneig Internacional de futbol Sub-20 de l’Alcúdia que any rere any serveix de passarel·la per a joves futbolistes que destaquen per la seua qualitat, talent, habilitat i esportivitat, qualitats que van lligades al nom del Cotif. 

 

Paco Alcácer està en boca de tots. El jove torrentí de 17 anys es proclamà ahir campió d’Europa amb la Selecció Espanyola de futbol Sub-19 després d’arrodonir el seu pas per la competició amb una brillant actuació en la final davant Txèquia, en la qual va marcar dos gols decisius que el convertiren en l’heroi del partit i serviren per a que el combinat nacional s’alçara amb el títol europeu. 

No obstant, la qualitat d’Alcácer no sorprèn ningú. La perla de la pedrera del València ja apuntava maneres quan l’any 2009 participà en el Cotif de l’Alcúdia. Tot i la seua joventut, va ser titular indiscutible al llarg de la competició i un jugador clau en la carrera del seu equip cap a la consecució del títol de campions del Cotif d’aquella edició en la que compartí alineació amb un altre talent del futbol com és Isco, jugador format a la pedrera del València CF que aquest estiu ha fitxat pel Màlaga CF, que fou nomenat millor jugador del Cotif 2009. També Joan Bernat, futbolista que actualment està realitzant una gran pretemporada amb el primer equip del València CF, formava part del combinat guanyador de la 26a edició del Torneig .

El Gabinet de Premsa de l’Organització del Torneig ja preveia l’evolució meteòrica d’aquests futbolistes quan en la crònica final d’aquella edició del Cotif afirmà que “Isco, Paco Alcácer, Joan Bernat o Roger, són noms que s’han d’apuntar perquè en un futur no molt llunyà podrien ser les referències de la parròquia de Mestalla”.

L’Organització del Cotif ha cursat una invitació al campió d’Europa Sub-19, Paco Alcácer, per tal que acudisca a aquesta edició del Torneig i realitze una treta d’honor.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here