L’Ajuntament d’Alzira allarga l’Escola d’Estiu amb un taller durant el mes d’agost

0
339

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Joventut, i després de l’èxit de participació registrat en la XXVII Escola d’Estiu, ha oferit la possibilitat d’allargar l’escola d’estiu amb el Taller d’Agost 2011. La gran subscripció als tallers passats, i l’acceptació dels pares ha propiciat que des de l’Ajuntament es considerara l’opció que els pares i iaios puguen seguir tenint un lloc on deixar als xiquets mentre treballen, i aquests un lloc on jugar i interrelacionar-se, gaudint així de l’estiu merescut.

El taller d’estiu 2011, que es realitzarà de dilluns a divendres des del 8 d’agost al 7 de setembre, es desenvoluparà en les dependències de la Casa de la Cultura, i està dirigit a tots els xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 4 i 10 anys. L’activitat estarà coordinada per tres estudiants becats dins del programa “La Dipu et beca” de la Diputació de València.

L’horari del taller serà de 10’30 a 13’00 hores, i està pensat per a desenvolupar la psicomotricitat, l’assertivitat, així com l’orientació espacial, entre uns altres, mitjançant el desenvolupament de tallers, jocs tradicionals, cançons… Com es tracta d’una ajuda per als pares, la inscripció és gratuïta, amb places limitades, i s’haurà de realitzar del 2 al 4 d’agost en el Centre d’Informació Juvenil, en horari de matins de 10 a 14. La documentació que s’ha d’aportar per a fer efectiva la inscripció és una fotocòpia de la targeta sanitària, una foto del xiquet/a i una fotocòpia del DNI del pare o la mare que inscriga als xiquets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here