La Sra. Sáez/Crespo (PP Carlet) ens continua estimant /Opinió: Maria Josep Ortega (Bloc-Compromís)

17
339

El PP local continua oferint a qui açò subscriu un protagonisme inusitat, en la mateixa tònica de la legislatura passada, amb reprovació inclosa, de la qual per cert van eixir ben escaldats. I no ho dic només pels vora 1.000 vots de distància que els hem retallat en les recents eleccions municipals, no ho dic només pel regidor que ha perdut el PP en benefici de Bloc-Compromís, sinó per la divisió interna dins del PP de Carlet que allò va revifar. Però de la divisió interna del PP de Carlet, en parlarem un altre dia.

És curiós, d’altra banda, que es faça un article d’opinió atacant-me i amagant el nom de l’autora per davall d’un «PP Carlet» impersonal. D’això,
senyora Sáez/Crespo, se’n diu covardia. Però vostés continuen així, que els fanàtics els ho aplaudiran i això deu donar molt de gust. Jo, miren, donant la cara, com sempre.
Anem al gra. Com solem fer, vam dir escrupolosament la veritat quan férem pública la intenció del grup del PP a l’Ajuntament de Carlet d’incrementar les taxes del Conservatori, per a la qual cosa han convocat dues juntes de portaveus intentant fer-nos còmplices d’eixa decisió. I clar que la pujada no s’ha fet efectiva per a aquest curs, en què ja s’han fet les matriculacions. Perquè no han arribat a hora. Vosté, senyora Sáez/Crespo, sap que per a modificar les ordenances fiscals es necessita una miqueta més que un parell de dies. Ningú va dir que seria per al curs que ara comença, no manipule tant que això fa lleig en una servidora pública.

Per cert, vosté sabia la realitat dels comptes de l’ajuntament i va amagar el problema fins passar eleccions, igual que també el PP va «amagar» les
retallades brutals d’enguany fins després del 22 de maig, amb les quals vostés  justificarien (com estan fent ara) l’augment de les taxes als alumnes del conservatori i amb les quals incompliran la seua gran proposta/enganyifa de congelar tots els impostos i les taxes municipals. I
això, quan resulta que presenten un superàvit en els comptes municipals de més de 2 milions d’euros, que els serveix per a justificar que els regidors del PP no s’hagen abaixat ni un cèntim de les seues retribucions, però pareix que no siga prou  per a justificar que les taxes del conservatori queden on estan, unes taxes que per cert no són gens barates. No sóc jo precisament qui ha mentit.

Des del primer dia de l’actual legislatura hem oferit col·laboració i respecte, i de vosté, sra. Sáez/Crespo, com sempre, només hem rebut
menyspreu i desqualificacions. Si de veres estan preocupats pel futur del Conservatori i de les escoles de música de les nostres bandes, sumen-se amb nosaltres en l’exigència a la Generalitat perquè deixe d’ofegar a escoles de música, bandes i conservatoris mentre es gasta els diners en
macroesdeveniments costossíssims i de molt baixa rendibilitat social.

MARIA JOSEP ORTEGA, portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet

17 Comentarios

 1. Hola Mª Josep, quina poca feina demostres tindre, tan sols et dediques a parlar i parlar sense trellat!!! No penses que seria una miqueta mes favorable per al poble i els seus veins intentar col·laborar amb l’ equip de govern? Xica, seriosament resultes una mica cansina per als ciudadans que ens agrada estar al dia del que passa al nostre poble.
  Com a ciudadà cada dia estic mes convençut que mai arrivaras al govern, i pense que serà un exit rotund per el bé de tots.
  Tan sols et dic una cosa, i esque si penses que la ciutadania estem tots, no tenim ni un pel!!!

 2. Mª Josep, des de la distancia t’envie el meu suport, no com el supossat Carletí PPero que no sap ni escriure el valencià.

  Carlet necessita un canvi, i estic segur que sols arrivarà de la mà del Bloc…

  SALUTACIONS!!

 3. Per eixe comentari ja hem dius PPero??? mira hem ric!!! tans sols et dic una cosa, lo mes bonic es reconeixer les tasques ben fetes i el treball de les persones!! Ara jo que et tindria que dir a tu? bloquero-compromisero?? pues mira ahi ho tens!!!
  També vaig a dir-te una cosa, si a aquest poble te que manar el bloc, i justetament Mª Josep, podeu quedar-se sentadets!!!
  Que mala es l’enveja!!!

  • Sinceramente pienso que el Bloc de Carlet no sabe hacer política. No se si pensaran que de estas formas-modos van a llegar al gobierno, sinceramente ya les digo yo que que no!!!
   Mª Ángeles, Laura ánimo, mucho ánimo, el trabajo bien hecho esta a la vista de todo el pueblo, y por mucho que a la señora Ortega y sus amiguitos les pese, los Carletenses lo vemos !!!! A seguir trabajando!!!
   Un abrazo!!!

 4. Sinceramente no soy de ningún partido, pero de verdad pensais que se puedo comparar Mª Josep a MªÁngeles??? Si no hubise sido por Mª Ángeles en Carlet estariamos en la edad de hierro. Pienso que ella no debe tener pánico, despues de 16 años siendo alcaldesa pánico???
  Lo que si que pienso es que justamente al bloc de Carlet le falta educación, con esto si que hemos dado en el clavo!!! Solo buscan que lio, hombre ya!! menos lio y más ayudar!!!! De verdad de verdad, por ahi arriba he leido que si Pperos, bloquistas… dejense de partidos y valoremos a las personas!!!! Yo siempre he sido del Psoe, pero tambien os digo que desde hace unos años mi voto se lo lleva MªÁngeles!!!!

 5. Pànic perquè en son molts els peperos xuplant i se’ls acabarà, per això trauen les urpes com si els anara la vida.

 6. Que ignorants poden arribar a ser estos del compromis, no???? teniu rabia de no poder governar ni 4 anys seguits???? pues gent, el problema tan sols es vostre. Com a ciutadana pense que si el PP continua treballant com fins ara, vosaltres podeu morir de rabia!!!
  Mª Josep la tal Marisa et dona un 10 per el article, la gent que estem aci de soparet et donen un suspés!!! Aixina es la vida filla….

 7. Ortega, de vegades fas prou de risa, no has aconseguit manar en l’ajuntament i ara voldras manar en el PP??? Organitza el teu bloc que prou de falta es veu que li fa. Pareix ser que els ciutadans de Carlet aixo de «Carlet necessita un canvi» S’ho han passat per el forro, no¿?¿¿ I esque en un Carlet com el de hui i una Alcaldessa com la que tenim pots quedar-te sentadeta!!!!

 8. Després de fer un xicotet estudi, és més que evident que tots els comentaris els ha posat la mateixa persona. Cau en errades com utilitzar tres signes d’exclamacions seguits «!!!» «???» en TOTS els comentaris, o les mateixes faltes d’ortografia. És un símptoma de molta ràbia i verí intern…. Espaiet q això rebenta per dins. Em dones llàstima, la veritat.

 9. Ostras Marisa pues jo soc Sara i no he escrit cap comentari mes!!!!! sincerament pense que seràs del bloc i els comentaris t’hauran sentat un poc mal xo bueno, aixina es la vida, ara tu eres lliure de fer l’estudi que vuigues, xò per la meua part si que et dic que jo sols soc Sara!!!!!

 10. Que voleu que vos diga… cadascú recolça als seus. Que a la majoria de la gent li sembla bé el que ha fet la Crespo, doncs si. Però no s’enganyem: l’únic partir que ha crescut és el bloc!!!

 11. Permitdme que hable en castellano, pues vivo en Carlet desde pequeña, pero mis padres son de fuera hemos hablado siempre el castellano y el valenciano lo hablo bien, pero escribirlo …
  Me gusta mucho como trabaja la actual Alcaldesa, como ha mejorado el pueblo, la verdad que de lo que era a lo que es ahora… ni punto de comparación.
  Mª José, la candidatura que llevabas las elecciones pasadas me gustaba, pero sincamente había unas cuantas personas que sobraban. En cuanto a tí, veo que siempre dices «lluitarem» pero en realidad … . Lo que si que no me gusta es la actitud que muestras en los plenos, es una actitud barriobajera, te enrrollas te enrrollas y los que lo estamos viendo al final ya no sabemos ni de lo que hablas, como dicen aqui » anem al grà»
  Espero que modifiques tu conducta.

 12. Hola, anem a vore, esta clar que cadasqu apoja als seus.Jo per exemple no havia votat mai. Este any vaig votar al Bloc pq estic un poc fart que sempre estiguen els mateixos. Hi ha que fer que correga el aire fresc si nos fa pudor a ranci. Jo crec que Mari Angeles a fet coses bones per el poble, pero ja te «fecha de caducidad» calia un canvi i jo vaig apostar per el canvi.El canvi a carlet és el bloc. La llista m´agradava molt ´gent jove, bones persones i un perfil cultural molt fort.
  l´altre dia vaig vore el ple per primera vegada i tinc que dir vos que estiguereu els 5 molt be. em vareu agradar molt , l´idea de la biblioteca, el problema de l´autobus a la ribera (ma mare es afectada per eixe problema) vareu estar molt acertats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here