Una mentida més de la Sra. Ortega/ COMUNICAT DEL PP

0
152

Una vegada més la portaveu del grup Bloc-Compromís de Carlet Mª Josep Ortega, ha faltat a la veritat en les declaracions que ha fet sobre “que el PP de Carlet vol apujar les tasses del Conservatori”. La realitat és que l’ Ajuntament de Carlet des de l’any 2006 no ha incrementat les taxes del Conservatori ni el IPC, lo que significa que des de el any 2006 el PP ha baixat aquestes Taxes. Avui costa mes d’un 13,5% menys que al 2006 Sra. Ortega, aquesta es la realitat!!

El Partit Popular ha comunicat a la Junta de portaveus que per al curs 2011/2012 no hi ha cap pujada a l’ordenança, ni l’actualització del IPC. Lo que es tradueix en una baixada de preu de la taxa.

Però la Sra. Ortega sempre amb l’únic propòsit d’obtindre un rèdit polític, no li importa faltar a la veritat una vegada més, encara que les seues declaracions produïsquen confusió. Siga seria Sra. Ortega, perquè els ciutadans han formalitzat les matricules coneixent el cost i no es mereixen mentides intencionades, que tenen com única finalitat el atac al Partit Popular i a la Sra. Alcaldessa, i busquen com sempre el seu lluïment personal.

Com és habitual en vostè, no té la delicadesa i el bon fer de treballar pel poble. Si es convoca una junta de portaveus, es fa amb la intenció d’aconseguir un consens que ajude a planificar i desenvolupar una política que satisfaga a tots el veïns, no per a que vostè es dedique a escriure articles mentiders i plens de rancor, fet que tot siga dit, ens té acostumats.

Però ací no acaba la seua mala praxis, sinó que ens delecta amb una “meravellosa” interpretació del nostre programa electoral (anem a començar a pensar que vostè vol copiar-se’l). Primera, el Partit Popular no ha pujat i no pujarà els impostos, i segona, el programa electoral del Partit Popular de Carlet es fa única i exclusivament per als ciutadans de Carlet, que són els que ens han votat i han atorgat altra vegada la confiança, malgrat a vostè li dolga.

Ja que vostè va dir al ple d’investidura que oferia respecte, col·laboració… li demanem que els complisca i no ens faja pensar que sols ho va dir per plenar-se’n la boca amb l’únic fi de vanagloriar-se.

PP de Carlet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here