L’Alzira goleja l’Alcoyano (4-0) gràcies al hat-trick d’Alex Cortell

0
269

Els aficionats de la UD Alzira ja tenen el seu ìdol per a la pròxima temporada, es tracta del jove davanter de 20 anys, Alex Cortell, procedent del Ribarroja que, anit, aconseguia un hat-trick davant l’Alcoyano la primera vegada que lluia la samarreta blaugrana. L’alzireny, Edu López, completà la golejada davant el nou equip de la lliga Adelante que es va veure desbordat, al llarg dels 90 minuts pel conjunt de Frank Castelló que cuallà un gran partit. Així els aficionats abandonaren el Suñer Picó fent càbales del que podrà fer el seu equip la próxima temporada en la Tercera Divisió essent capaç com ahir de golejar tot un segona divisió com  el conjunt de la moral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here