Alzira, epicentre del valencianisme, en reunir 1.300 penyistes de tota Espanya en la XVII Convenció de Penyes del València CF

0
320
Blas Madrigal i Manuel Llorente presidents de les penyes i del València CF

Alzira ha estat per unes hores l’epicentre del valencianisme en donar acollida a prop de 1.300 penyistes de tota Espanya que assistiren a la XVII Convenció de Penyes Valencianistes  celebrada a la Sala Rex. Una convenció que ha contat amb el president del València CF, Manuel Llorente, del vicepresident, Javier Gómez, del conseller Fernando Giner, a més del president de l’Agrupació de Penyes, Blas Madrigal i del guardameta, Guaita, que per estar lesionat no pot jugar esta nit l’encontre amistós davant l’Sporting de Lisboa.

En la tradicional convenció anual de les penyes valencianistes s’ha fet un homenatge al corredor de motociclisme, Héctor Faubel, així com als equips del Mestalla i del Valéncia Fémines. En els prolegòmens s’ha guardat un minut de silenci per la mort, en la passada matinada, de l’empleat del Valéncia, Antonio Company «una persona molt vinculada al món de les penyes i que és molt volguda pel valencianisme» segons paraules del president del Consell d’Administració, Manuel Llorente.

Un president que sobre la possibilitat de que Juan Mata s’en vaja a la Premier ha manifestat «hui és jugador nostre, esta nit jugarà en Lisboa i crec que seguirà jugant en el Valéncia». Respecte a la incorporació del jugador del Reial Madrid, Sergio Canales, manifestava «estem treballant i quan hi haja alguna notícia ja la donarem».

Per la seua part Guaita, que s’ha fotografiat amb la Copa del Mundial guanyada per la selecció espanyola, espera reincorporar-se el próxim dimarts als entrenaments després de manifestar la seua «satisfacció» per estar junt les penyes i al mateix temps el seu «descontent per no poder ajudar a l’equip contra l’Sporting de Lisboa».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here