La Societat Musical d’Alzira i la JLF convoquen el XI Concurs de Composició del Pasdoble Faller 2011

0
432
Paula March i Maria Sanchis, falleres majors d'Alzira

Un any més la Societat Musical d’Alzira, amb el patrocini de la Junta Local Fallera d’Alzira, ha organitzat el XI Concurs de Compossició del Pasdoble Faller 2011. El termini de presentació de les compossicions finalitza el 16 de setembre. El concert de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira en el que s’interpretaran les compossicions finalistes tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre. Les obres guanyadores portaran el nóm de les falleres majors d’Alzira d’este exercici, Paula March i Maria Sanchis.
Les bases del concurs es  poden trobar a www.smalzira.org

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here