La falla Plaça del Mercat de Turís inaugura el seu nou casal amb una gran expectació

0
432
Inauguració del nou casal

La falla Plaça del Mercat deTurís va inaugurar amb magnificència, amb una àmplia representació del món faller i fester de Turís al costat d’autoritats civils i religioses, la nova seu que acollirà durant els pròxims anys les seues festes i reunions. Un casal per al segle XXI situat en el carrer Mèdic Soler on es courà tota l’activitat d’aquesta comissió a partir d’ara.
Després de la descoberta del rètol i la benedicció a càrrec del rector, Arturo García, la màxima representació formada pels presidents, Moisés Renovell i el xiquet Rafa Giménez, i les falleres majors, Ana Cervera i la xiqueta Sandra Cifre van tallar la cinta inaugural acompanyats per l’Alcaldessa de la localitat, Pilar Lozano. La festa va acabar amb un opípar sopar per a fallers i convidats (veïns inclosos) i una animada discomóvil després de la qual es va poder degustar una estupenda xocolatada.

Enrique Mora Fortaña

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here