Marina Villanueva Llinares representarà a Benifaió a les Festes Patronals com a Regina

0
203
Marina amb les dos dames d'honor

La jove de Benifaió Marina Villanueva Linares va viure anit en la sessió plenària celebrada en la casa consistorial la primera presa de contacte amb el càrrec que començarà a ostentar a partir del mes d’agost, el de reina de les festes 2011. Marina va estar acompanyada per les seues dues dames d’honor Miriam Gallego Martínez i Laura Soriano Beltrán en una sessió plenària on l’alcaldessa de Benifaió, Amparo  Arcís, va donar a conèixer als membres de la corporació municipal i als veïns assistents a la sessió els noms de les protagonistes de les properes festes patronals.
Arcís va donar l’enhorabona a les tres joves a les quals va desitjar “passar-ho bé en unes festes on els regidors estarem al vostre costat intentant que gaudiu de cada acte oficial”.
Els portaveus dels partits polítics representats en l’ajuntament també van tenir paraules per a la nova regina coincidint tots a desitjar un feliç regnat a Marina. La regina del 2011 va agrair als membres de la corporació l’haver dipositat en ella la responsabilitat del càrrec esperant representar al costat de les seues dames tan bé com siga possible el nom de Benifaió.

Nomenament i presentació oficial
Marina Villanueva rebrà ara als membres de la corporació municipal en el seu propi domicili el divendres 5 d’agost a les 21:00 h (carrer La Torre, nº 17) on l’alcaldessa ratificarà el nomenament de la sessió plenària fent-li lliurament a la nova regina del pergamí oficial.
Després del nomenament, Marina i les seues dames tan sol hauran d’esperar uns dies per a la seua presentació oficial que tindrà lloc el divendres 12 d’agost a les 23:00 h en la Plaça Major. Un acte en el qual la regina del 2010, Sandra Garulo, imposarà a Marina la corona i banda com a màxima representant de les festes patronals 2011.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here