L’Alzira fitxa els atacants Cortell i Giner per reforçar la davantera i al defensa Galindo

2
622
Frank Castelló conta amb dos nous reforços

La UD Alzira continua conformant el planter de cara a la pròxima temporada i així acaba de fer dos fitxatges que reforçaran la davantera i la defensa de Frank Castelló:

– Alex Cortell de 20 anys és davanter centre procedent del Ribarroja

– Ferran Giner té 22 anys i és extrem esquerre que procedix de l’Olímpic de Xàtiva.

-Jesús Galindo, defensa, que la temporada passada jugà al filial del Levante UD i que anteriormente ho va fer a l’Ontinyent.

2 Comentarios

  1. porque sois tan escuetos en lo referente a la UD?, que pasa que no quereis informar como corresponde de lo acontece al equipo?, entre otras cosas es el equipo de futbol mas representativo y antiguo de la ciudad, creo que merece mayor respeto (es mi modesta opinion)

  2. Amic soci de la UD Alzira. En este mitjà oferim des que arrancà aper allè el mes de març una ampla i detallada informació del club blaugrana i per això contarem amb la col.laboració de Vicent Cucarella des del primer dia. Sols tens que repassar l’arxiu d’Esports i t’adonaràs que oferim tant informació com el que més.
    Pel que fa a la notícia d’estos últims fitxatges hem ficat tota la informació que ens ha facilitat el club.
    De totes formes i com en tots els àmbits de la vida, sempre es pot millorar.
    I moltes gràcies per llegir Riberaexpress i opinar en este diari digital on respetem a la UD Alzira i a totes les entitats esportives d’Alzira i de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here