L’Ajuntament d’Alzira fica en marxa un tauler d’anuncis i edictes electrònics

0
479
Ana Alarcón regidora de Modernització

En la línia de modernització i adaptació de l’Administració a les noves tecnologies i d’acostament de l’administració als ciutadans, l’Ajuntament d’Alzira ha ficat en marxa el tauler d’anuncis i edictes electrònic.
Es tracta de la substitució progressiva dels tradicionals taulers en els quals mitjançant un suport de paper es pengen els diferents edictes i anuncis d’interès per a la ciutadania, tant de matèries de competència municipal com d’altres administracions públiques, els quals tenen l’inconvenient del seu difícil maneig així com la molèstia d’haver de desplaçar-se fins a l’Ajuntament per a poder accedir als mateixos, a més dels costos que el suport tradicional de paper i uns altres consumibles suposen.

En paraules de la regidora de Modernització, Ana Alarcón: “L’objectiu de l’Ajuntament és, emparant-nos en la Llei 11/2007 d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, substituir progressivament el tauler d’anuncis tradicional per un suport informàtic de menor cost, disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, al que els ciutadans podran accedir des de les seues cases sense la necessitat de desplaçar-se fins a a l’Ajuntament. A més tot açò suposarà un xicotet però a la llarga important estalvi.”

Els ciutadans poden accedir a aquest nou servei des de la pàgina web municipal (www.alzira.es), i no és necessari cap mecanisme especial que acredite la identitat del ciutadà, ja que es tracta d’informació pública. Així mateix el tauler d’anuncis electrònic disposa dels sistemes i mecanismes que garanteixen l’autenticitat, la integritat i la disponibilitat del seu contingut, en els termes que preveu la llei. Especialment a l’efecte del còmput de terminis que corresponga, s’estableix la constatació de la data de publicació dels anuncis i edictes, acreditats fefaentment pel sistema electrònic de l’Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here