Crònica de la cessió a la Universitat Catòlica /Opinió: Bloc Jove

1
394
 

Edifici que es cedirà a la Universitat Catòlica
El BLOC JOVE d’Alzira denunciava en octubre de l’any passat que la intenció d’Elena Bastidas era cedir l’edifici sociocultural de Tulell pagat amb diners públics a la Universitat Catòlica de València.

Preguntarem en el Ple de 29 de setembre de 2010 i l’Alcaldessa que no sabien quin ús anava a donar-se a l’edifici. Textualment la contestació a la pregunta va ser: La primera de las preguntas era referente al centro socioeducativo. En estos momentos aún no hay ninguna decisión tomada, pero en el momento que se tenga, las condiciones de la cesión, si esa se produce y si es la decisión última, cuando se produzca usted tendrá conocimiento de toda la información y podrá participar en el proceso de decisión”. En l’últim BIM de la legislatura passada es deia el mateix.

Ara, després de les eleccions, s’han materialitzat tot els acords. La cessió ja estava feta, un edifici sociocultural que val quasi un milió d`euros Bastidas ho entrega a una empresa privada, mentre centres públics com la UNED disposen de unes instal·lacions que no son dignes, o la nostra proposta de fer el Casal Jove han quedat en el oblit.

Per tant, cal dir que la decisió de Bastidas es una immoralitat política i un acte de amiguisme amb la UCV. Perquè es tracta d’un edifici dels alzirenys i pagat amb diners dels alzirenys a una empresa privada que fa negoci i que aprofitaran uns pocs. Bastidas fa un exercici de “cinisme polític”, com ella diu, quan declara que “Un hecho que ha sido posible gracias a la voluntad y el interés de la UCV de apostar por Alzira…” També deiadoy las gracias a los responsables de la Universidad por su total implicación en el proyecto.” Com no va a tindre voluntat i van a implicar-se si li estàs regalant un milió d’euros i la cessió d’ús de sól públic?

Des del BLOC JOVE instem a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira per a que treballe per a portar a Alzira una extensió universitària pública

.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here