Prop d’un centenar de persones es manifesten per una Alzira amiga dels animals i contrària als maltractaments

0
474

Prop d’un centenar de persones s’han manifestat esta vesprada pels carrers d’Alzira per oposar-se a la celebració de festejos taurins «davant el patiment a que són sotmesos els animals». Els manifestants han exhibit pancartes i  llançat consignes com Alzira antitaurina, Alzira amiga dels animals, i d’altres contra el maltractament dels bous i les aques.

La manifestació, convocada per l’organització Lacua, ha eixit del Parc Pere Crespí passades les 8 de la vesprada i ha finalitzat a la Plaça del Carbó on s’ha llegit un manifest.

Els organitzadors han adaptat a l’0casió el lema,Alzira amiga de l’infantessa, escollint, Alzira amiga dels animals, «perquè ja des de menuts aprenguen a respectar els animals» ha manifestat a Riberaexpress la portaveu de Lacua, Laura Cogollos.

Els convocants de la protesta consideren «innecessaris els festejos taurins, pel patiment a que són sotmesos i donat que mai a Alzira ha ahgut tradició». Una condemna que traslladen, pel mateix motiu a les competicions de tir i arrossegament.

Cogollos ha recordat que el regidor de Festes, Rafael Fita, anuncià al final de les festes de Sant Bernat passades que «no es farien més vaquetes a Alzira i en canvi enguany s’ha repetit este espectacle».

Desde Lacua lamenten que «l’Ajuntament d’Alzira done suport a les barbàries d’este tipus com és el de divertir-se a costa dels animals i en canvi no ens ajude per fer un alberg destinat als animals abandonats».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here