EU-Alzira demanda dinamitzar els Consells Econòmic i Social i el Consell de Comerç per a proposar mesures contra la crisi

2
233

Iván Martínez, portaveu d'EU

COMUNICAT:

EU-Alzira ha demanat a l’Ajuntament d’Alzira dotar d’un millor funcionament als distints consells municipals, especialment d’aquells de matèria econòmica com el Consell Econòmic i Social i el Consell de Comerç.

Per part d’EU, s’ha sol·licitat que el Consell Econòmic i Social constituïsca una comissió de seguiment de l’impacte de la crisi a Alzira, atesa la greu situació que s’està patint i amb un continu augment de l’atur també en la nostra ciutat. Cal recordar que aquest organisme té com a una de les seues funcions principals “l’estudi de la problemàtica sòciolaboral i econòmica el municipi d’Alzira, així com proposar l’adopció de mesures que tendisquen a corregir els desequilibris que es detecten” (art. 2n dels Estatuts). Per part d’EU-Alzira, cal un major estudi de la situació que estan patint molts alzirenys i així discutir quin tipus de polítiques es poden afrontar per part de l’Ajuntament, al mateix temps que s’analitze si les dutes a terme són realment efectives.

Per a la formació d’esquerres, a més a més, cal ampliar la representativitat que a hores d’ara tenen aquests consells, amb entitats que fins al moment no es troben presents (com ara organitzacions empresarials comarcals, altres gremis, etc.). Com també per part d’altres formacions polítiques, donat que ara només acudeix un representant de l’oposició (al contrari que altres consells municipals a Alzira, o el mateix Consell Econòmic i Social d’Algemesí), circumstàncies que no suposen cap cost per a l’erari municipal. I tot plegat per poder arreplegar un major nombre de propostes i que siguen assumides per part de l’equip de govern local.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU a Alzira, “cal ampliar la participació, implicar a més entitats ciutadanes, que és un dels mecanismes per trobar solucions a nivell municipal. En definitiva, s’han de potenciar els organismes i les eines amb què comptem.”

2 Comentarios

  1. Crec recordar que els membres del PP en la campanya electoral, en un programa de Alzira Ràdio, deien que aquest consell era totalment participatiu, una mentida més! anirem apuntant-les.
    Salut!

  2. Molt bona feina d’EU, ara sols falta que tots els partits d’esquerra a Alzira vatgen de la mà en assumptes d’interés general.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here