Elena Bastidas serà diputada si Paco Camps renuncia també al seu escó autonòmic

0
171
Recibiment d'Elena Bastidas a Camps en Alzira

L’alcaldessa d’Alzira Elena Bastidas es va quedar a les portes de les Corts Valencianes el passat 22-M al ocupar el lloc número 23 de la llista del PP per València i ser elegits 22 diputats populars per esta circunscripció electoral.

La possibilitat que Paco Camps renuncie a l’escó autonòmic després de deixar la presidència de la Generalitat i la del partit, li facilitaria l’entrada a la càmera valenciana.

Precissament el mentor de Bastidas i actual portaveu del Grup Parlamentari Popular, Rafael Blasco, no ha resolt eixos dubtes amb les declaracions realitzades als mitjans de comunicació arran la reunió celebrada hui de la Junta de Portaveus de les Corts.

Referint-se a Camps, el diputat alzireny manifestava  «tindrà que resoldre la seua situació, esperem que ho faça en un sentit o en altre durant els pròxims dies». Més avant afegia «és una decissió personal d’ell i esperem que la prenga pròximament». Blasco aclaria durant la roda de premsa «en funció de si continua o no li asignarem les funcions que estimem des d’el Grup Parlamentari Popular i que estiga dispossat a asumir la seua responsabilitat de diputat». Cal tindre en compte que Camps continua essent el president en funcions del govern de la Generalitat.

Algun mitjà de comunicació especula que Francisco Camps no renunciarà a la seua acta de diputat perquè perdria la seua condició d’aforament quan la pròxima tardor serà jutjat pel cas dels trages.

Per a Bastidas seria pujar un escaló més en la seua carrera política després que la passada legislatura exercira com a presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here