El CE l’Alcúdia i l’Emfu signen la pau i naix la nova Unió Esportiva l’Alcúdia

3
475

Signatura de l'acord a l'Ajuntament.
El futbol alcudià està d’enhorabona. Ahir, 19 de juliol, els representants del Club Esportiu l’Alcúdia i de l’Escola Municipal de Futbol van signar l’acord de fusió d’ambdues entitats pel qual naix la nova Unió Esportiva l’Alcúdia. La denominació fa una clara al·lusió a l’esperit d’unitat que vol marcar esta nova etapa del futbol a l’Alcúdia. 

L’acord de fusió establix el mode de funcionament de la nova entitat, així com l’escut i l’equipatge que vestiran els jugadors. La fusió es produïx amb l’objectiu de treballar de manera conjunta tant en la vessant esportiva com en l’educativa, optimitzant els recursos disponibles i beneficiant la pràctica del futbol al municipi.

La Unió Esportiva l’Alcúdia comptarà amb una Junta Directiva formada per vint membres, deu de cada entitat fusionada. La presidència i la vicepresidència s’alternaran durant els quatre primers anys, sent els dos primers el president de l’EMFU i el vicepresident del Club Esportiu. En passar este període tindran lloc les primeres eleccions. No obstant això, els càrrecs de presidència i vicepresidència ho seran durant este període a efectes federatius, ja que en la pràctica es mantindrà una presidència col·legiada que prendrà les decisions per consens. Sols en casos puntuals es recorrerà a la votació. L’acord contempla utilitzar com a primer equipatge el del Club Esportiu l’Alcúdia i el de l’EMFU, com a segon. L’escut i el número de la fixa federativa seran els del Club Esportiu.

D’altra banda, es crearà una Comissió de mediació, formada per un regidor o regidora de cada grup polític amb representació municipal, que s’encarregarà de vetllar pel compliment de l’acord i de mediar en cas de conflicte.

L’Ajuntament de l’Alcúdia es compromet, per acord de tots els grups polítics, a donar suport a la nova entitat i a posar a la seua disposició els mitjans materials i econòmics que estiguen al seu abast. La fusió entra en vigor des de hui mateix, 20 de juliol de 2011, amb gran satisfacció de totes les parts implicades.

3 Comentarios

  1. Esperem que siga per a be de tots els xiquets de L´Alcudia en els equips del CE
    L´Alcudia, ya que estan patint per part de L´Ajuntament una discriminació molt greu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here