120 estudiants de la Universitat d’Alacant visiten Alzira i la Fundació Bromera

0
588

Els estudiants en Bromera

120 alumnes del curs «La dinamització de la lectura en l’educació infantil i primaria» de la Universitat d’estiu Rafael Altamira visitaren el MUMA i la vila d’Alzira dins del programa d’activitats programades per la Fundació Bromera per al foment de la Lectura dins d’este curs dirigit pels professors de la Universitat d’Alacant, Josep M. Baldaquí i Joan Borja L’alumnat format per estudiants de magisteri, filologia i docents en exercici dedicaren la jornada a conèixer la Fundació Bromera i assistiren a una conferència sobre l’animació a la lectura a càrrec del mestre i escriptor Josep Antoni Fluixà. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, els estudiants visitaren la casa consistorial on foren rebuts pel regidor de cultura Carlos Correal, el Museu Municipal d’Alzira i realitzaren una visita guiada per la Vila d’Alzira acompanyats pel personal del MUMA.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here