Més de 350 xiquets i xiquetes gaudixen d’un estiu enriquidor a l’Alcúdia

0
429

Escola d'Estiu
La gran varietat d’ofertes lúdiques per als més menuts ha tingut una bona acollida. Ja són més de 350 els alumnes matriculats que estan gaudint d’un estiu fructuós. Repartits a diversos centres, aprenen, juguen, practiquen l’esport i viuen tota mena d’experiències enriquidores.

Aproximadament un centenar de xiquets entre 3 i 12 anys han optat per l’Escola d’Estiu. Durant el mes de juliol i la primera setmana d’agost, l’Espai Jove obri les seues portes de 9 a 13.30 per a acollir tallers, xopades, jocs i altres activitats per a tots els gustos.

Per la seua part, l’Escola Infantil Municipal acull als més menuts durant tot el període escolar i el més de juliol. Al tindre un calendari laboral i servei de menjador es una bona opció per que els pares puguen anar a treballar tranquils. Es realitzen activitats individuals i en grup adaptades a les edats, així com xopades: la seua activitat estrella.

Campus esportius

Els Cursets de Natació son una bona alternativa per a practicar un esport complet i apagar el calor. Tant xiquets (de 4 a 14 anys) com adults (de més de 14 anys) poden aprendre a nadar o perfeccionar l’estil de natació que preferisquen baix la supervisió d’un monitor. Tal i com ve passant fa anys, la quantitat de matriculats supera la centena. Al Campus de Bàsquet es troba l’oportunitat d’iniciar-se al mon d’aquest esport o perfeccionar la tècnica i estil. Però no sols això, també es fan excursions pel terme, banys a la piscina i es donen classes de gimnàstica rítmica. Enguany es celebra la desena edició amb 70 alumnes matriculats.

Finalment, el Club d’Atletisme l’Alcúdia ha organitzat el Campus d’Atletisme, lloc on 25 xiquets entre 5 i 13 anysgaudixen fent tota mena de jocs. Este campus està situat a la pista municipal d’atletisme, en l’estadi municipal Els Arcs, i es celebra enguany per primera vegada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here