L’Ajuntament d’Alzira ha destinat des de 2003 més d’1 milió d’euros les ajudades de la Vivenda Jove

0
340
L'alcaldessa entrega les ajudes

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, al costat de membres de la Corporació Municipal, va lliurar ahir en el Saló de Plens de l’Ajuntament, els xecs mitjançant els quals es materialitza l’Ajuda Municipal a joves menors de 30 anys de la localitat per a la compra del seu primer habitatge. Enguany la quantitat destinada a aquestes ajudes ha sigut de prop de 28.000 euros, sent 15 el nombre de subvencions atorgades.
Bastidas ha manifestat: “Des de l’Ajuntament d’Alzira hem fet un gran esforç per mantenir la partida destinada a l’adquisició de primer habitatge perquè, malgrat les dificultats conseqüència de l’actual situació econòmica, volem contribuir al fet que els joves del nostre municipi puguen fer un pas tan important com és el d’independitzar-se. A més, cal destacar que mentre altres administracions eliminen aquest tipus d’ajudes, com el Govern d’Espanya, nosaltres no solament continuem amb elles, si no que augmentem aquesta partida”.

Des de 2003, l’Ajuntament d’Alzira ha destinat més d’1 milió d’euros a aquestes ajudes, sent més de 600 alzirenys o parelles els beneficiaris de les mateixes. Cal destacar que aquestes subvencions són compatibles, a diferència d’altres municipis, amb ajudes d’altres administracions. En l’actualitat, s’està treballant en la modificació de les actuals bases perquè la concessió d’aquestes ajudes puga arribar a un major nombre de joves. Alguns dels requisits establits en l’aprovació de les bases són: ser menor de 30 anys, que l’immoble estiga destinat a primer habitatge, que es trobe situat a Alzira, o que la renda familiar anual no supere els 15.650 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here